55

Николай

преди 2 месеца

Не може да победите Капитализма..колкото ракети изтреляте толкова ще получите..от 1917г не го научихте..целият ви идиотизъм за Световна Революция беше Престъпление..най доброто е 16 Република на СССР това вече е гениално

54

Анонимен

преди 2 месеца

Ми то нали това и в момента се прави - тези уж кондензационни линии, които остават в небето слез самолетите и които преди влизането ни в НАТО ги нямаше, защото тогава явно физиката имаше други закони, какво са?

53

Стенли

преди 2 месеца

Айде нема нужда

52

Тези да видиш

преди 2 месеца

Е няма край ,ще ни побъркат.Ковид ?война,инфлацията,зелена зделка,цифрови пари,сега и слънце няма да виждаме.Ами ще си набави фенерче,който мятат на 15-20 км.

51

Съмнения

преди 2 месеца

Какво се прави със тези самолети ,който браздят небето с черти бразди облаци обръщат за няколко часа небето.С какво пръскат ?Преди години небето нямаше облак на него.

50

BG ГРАЖДАНИН

преди 2 месеца

Стига с глупостите! Само ако се прекратят всички военни действия с бомбардировки и ракетни обстрели всичко ще се върне по местата си! Замърсяването на атмосферата с отровите от ракети и бомби надвишават всички емисии от човешката дейност. Зелена сделка? Въглеродна неутралност? Глупости за наивници!

49

Мандо

преди 2 месеца

И трябва да почна да си проверявам правописа хахахаха

48

Мандо до45 анонимния

преди 2 месеца

Слижил съм една година във Враца и 11 години във Франция ...няколко години преди да влезе Бъкгария в нато беше това иначе за фотосинтезата го учихме в 6 ти клас и до ден днешен е актуално

47

Ядрен вампир Z

преди 2 месеца

По студена планета = повече пари за парно и отопление.Съответно повече печалби за който трябва

46

До 35

преди 2 месеца

Земята няма да оцелее ако стане това.

45

rambaldievskievich

преди 2 месеца

До Десетина ТОПОЛ-ки (38): Ами, хайде, де! Ама, стиска ли им на ва-тен-ки-те? Знаят, зная-а-а-т, че в същия миг папир няма да остане от му-жи-ки-стан.

44

Анонимен

преди 2 месеца

До Мандо (40): Мандо, ти служил ли си в поделение 70080 - Бургас и от Варна ли си?

43

rambaldievskievich

преди 2 месеца

До Другарят Путин (43): А блат-на-я - за ядрен отговор-апокалипсис. 'баси!...

42

Другарят Путин

преди 2 месеца

Западът плаче за ядрена зима!

41

До доджа

преди 2 месеца

Замерянето с бомби ще бъде реципрочно , а такива като теб дето лаят, но нямат зъби да захапят първи ще реват за живота си. Такаче спри да пишеш глупости , нито си оригиналем , нито забавен хахахах

40

Анонимен

преди 2 месеца

Всички приключва с масово сваляне на правителства и шепа психопати дето плащат за цялата простотия случваща се от ковИ насам.

39

Мандо

преди 2 месеца

Мдааа тези пак ръсят мозъци. Понеже е много трудно да засъдиш дърво което чрез процеса фотосинтеза поема со2 и отделя О2 ще ръсят лед в атмоссферата

38

Toni Ivanov

преди 2 месеца

И без тази "инженерна" философия,природата си знае работата. Повърхността на Земятя 72% е вода,а останалите 28% са суша. При затоплянето на Земята се засилва изпарението на водата в моретата и океаните. Образуват се облаци,които закриват Слънцето,а пли въздушните течения се вдига прах,който служи за ядра за образеването на дъждовните капки. При падането на дъжда Земята допълнително се охлажда. Плюс това има и цикли на Земята за затопляне и охлаждане.

37

Десетина ТОПОЛ-ки

преди 2 месеца

Като литнат десетина тополки и пуцнат ЕС и ФАЩ, ще се охлади!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Хемилап трейс, стара разработка д алуминий и берилий йофни кристали и д-р.