12

Анонимен

преди 6 месеца

На тия *** да им се хвърли един хубав бой и да видим следващия път дали ще хулиганстват.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Що не отидат да протестират за климата в Северна Корея.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Това са холандски националисти по прикритие.

9

Обективен

преди 6 месеца

Американските военноморски сили са съобщили,че потъналият кораб Rubymar е превозвал 21 тона азотни и фосфорни торове ( за България) и това може да доведе до сериозно замърсяване на водите и крайбрежието на Червено море.

8

Реалист

преди 6 месеца

"съдебни процеси срещу членове на организацията" -- демек нищо не правят. Щото трябва да съдят самата организация и тези които я финансират.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Първо да се занимаят с зелените в правителство и парламент, после с децата и платените по улицата. Нали искат да са зелени, какво реват срещу екоактивистите, знае се чии хора са.:))

6

Анонимен

преди 6 месеца

Тия нормалнили са кой ги кара кой е плаща да правят тези работи хора гладуват има войни хора умират тези безделници

5

Въглерод Форевър

преди 6 месеца

Който го е страх от климата и не иска да ползва нефт и производните му - да ходи да живее в гората с животните, без покрив, без отопление, без лекарства или храна от супермаркета!

4

баща ви

преди 6 месеца

Е ,ами ще осиновяват деца от Украйна ! Нали за това съдят Путин в Хага , че развали бизнеса на *** и на мафиотите , като евакуира децата от местата където се водят бойни действия

3

Затрито поколение

преди 6 месеца

Наетите от глобалните мошеници пропагандни сайтчета и онлайн "активисти" им напълниха кратунките със страшни приказчици за скорошния "неизбежен" климатичен ужас и те вече са с по-промити мозъчета от онези хунвейбинчета в Китай по времето на "културната революция" на Мао, които за малко не съсипаха напълно страната. Как да им обясниш на тези сектантчета, че работят за трилионите в сметките на едни чичковци и дядковци.

2

Христо Христов

преди 6 месеца

Че то в берлин са само гейюве. Няма следващи поколения.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Фъpraй rюбpeтo!