85

Анонимен

преди 2 месеца

Стига с този Борисов, хвалите го като че ли е Господ, а той си е прoзcт милиционер, и където отидеше все ни излагаше! Отива на съвещание на държавните глави и Боце е там, щото банкянският шоп смята, че и той е глава. Види го Ангела Меркел и бяга от него като от досадна муха! Ако се забави с бягането, ББ мигом я сграбчва, мучи като биче, нацелува я,намачква я и я гледа като теле.Германката половин час сетне не може да си намести костите, да си оправи прическата и дрехите.. А ББ доволен от срещата

84

Анонимен

преди 2 месеца

Карайльоло има два броя срамно-устни комплекта. Единият е хоризонтален и се намира под носа, над брадата. Вторият комплет е О-образна безсрамна срамна устна с геврекоидалноанални периферни нервни системи за свиване и отваряне на аналнатаапертура. Същата се намира стационарно в кавана на четала и динамично на дивана на Адмирала.Двата компклекта треа да поглъщат огромни количества мъжкамаьонеза за което говори висналата подносно хоризонтална безсзрамна джукоидна устна

83

Анонимен

преди 2 месеца

И този "голям специалист" се сложи на сикаджията от Банкя, а преди време беше в листите на партията на Цветанов. Ей от такива специалисти България е на това дередже!

82

Данчо Пръча

преди 2 месеца

Абе все отбор от Престъпници.Сглобяват се и се разглобяват.

81

Алекс

преди 2 месеца

Про100то демонстрира,че може да играе само на парапет.За политическата игра няма необходимото съдържание между ушите.Ехти на кухо.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Това е ясно и без да ни го казва психолог. Не е ясно обаче ще бъде ли на Шипка наш Кирчо да го подпукат отношение ви със снежни топки..... С колко кевларени одеала пазят голямата уста на Киро също не е ясно. Две ли са, три ли са? Или с цял кевларени юрган го пазят вече, че е сгазил лука много надълбоко?

79

Анонимен

преди 2 месеца

Как да е слаб играч?! Аз такива хубави лъжи като неговите не бях чувал откакто царя обеща да ни оправи за 800 дни. Откри ли редовна самолетна линия до скопие- откри. Докара ли газ с танкер-фантом- докара. Откри ли завод за електрички в Ловеч.....чакай, не е го открил още, ама "обеща", както обеща и че ще чегърта бибитко и няма да прави правителство с ГЕРБ. хи хи хи

78

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Единственият начин да бъдеш лъган е да вярваш , тоя Киро е пълен откаченяк , авантюрист и мошеник обладан от некадърност .

77

Анонимен

преди 2 месеца

Кирил иска да направи нещо добро но не е за тая работа, но от друга страна не се вижда кой може, така че по-добре да е той

76

Анонимен

преди 2 месеца

Кирил е нтересчия алчен за пари. Измамникът е баща му. Обучен е по книгите на КГБ.Баща му казва какво да прави и какво да говори. Кирил се лекува с медикаменти за дислексия. Той е невменяем.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Кирил Петков е слаб играч. Силният играч е баща му Петко Петков, агент на ДС избягал с любовницата си в Канада по време на командировка. Надушили го и го задължили да вземе в Канада законната си съпруга и сина му Кирил. Кирил Петков е маша на баща си. Киро сам не може да раздели на 2 магарета сеното, камо ли да управлява държавата. Оженил се е много млад по сметка, за да получи канадско гражданство. Баща му го сватосал. Интересния алчен за пари. Измамникът е баща му. Обучен е по книгите на КГБ.

74

Кирчо х2 и Асан

преди 2 месеца

ще са първите осъдени "политици от такъв ранг"...ама Ристю не знам какво ще прави отсега нататък...

73

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 73 бРЯХ ТИ ИСКАРА МУТРЬО ГЕРОЙ БЕ ! НАЙ КРАДЛИВИЯ ПОЛИТИК КОЙТО СМЕ ИМАЛИ 14 ГОДИНИ РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ А ПРОСТ100 ТО КИРО МУ СЕ ВЪРЗА НА ВЪДИЦАТА ДА ГО ИЗПЕРЕ НИ ЛУК ЯЛ НИ МИРИСАЛ ! ЩЕ СЕ СМЕНЯТ ВРЕМЕНАТА И ДВАМАТА С КИРО СА ЗА ЗАТВОРА

72

Анонимен

преди 2 месеца

Чичото на Кирил Петков, отец Георги разказа, че Кирил никога не е бил студент в Харвард. Няма как студент в Харвард да се върне с 60 милиона евро. Когато Кирил П. е живял в Брюксел е работил в офис. Отец Георги споделя, че докато Кирил Петков развивал бизнес в Брюксел полицаи са нахлули в офиса му. Тогава през въпросния офис минавали съмнително големи суми пари. Идва в Дупница след акцията, където прекарва следващите шест месеца пазен от руснаци като гардове. Киро е измамник и голям лъжец.

71

Анонимен

преди 2 месеца

67 Не, не е лечимо.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Чегъртаха го, хулиха го, арестуваха го пред децата, затваря ха го в ареста незаконно, спретнаха му фейк обвинения и видеа от собствения му дом...Надали има в света по-нараняван и обиждан лидер, който да запази спокойствие и мъдрост, отново да работи за държавата. Той има право да иска реванш. Има право, чисто по човешки дори, да си отмъсти. Киро просто и всичките опоненти на Бойко: от ДС президентството, БСП, Възраждане, ПП,ДБ, трябва да получат урок, който дълго да помнят.

69

Анонимен

преди 2 месеца

НЕ Е СТРАШНО ЧЕ Е ПРОСТОВАТ КИРО ПО СТРАШНОТО Е ЧЕ Е ПРОДАЖЕН И НЯМА НИКАКВО БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАИЕ . КО ДА ОЧАКВАШ ОТ ЧОВЕК КОЙТО ТРУДНО ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ НЯМА ДУМИ В РЕЧНИКА И НЕПОЗНАВА НИТО ИСТОРИЯТА НИТО ГЕОГРАФИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

68

Анонимен

преди 2 месеца

Време е да дойдат белите престилки и да се погрижат за Киро просто. Защото след "играч", ще му хрумне, че е "Наполеон".

67

Анонимен

преди 2 месеца

72 Киро просто не е завършил Харвард, а е карал там следдипломна квалификация, магистърски курс, след като е завършил един скапан ВУЗ в Канада.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Психиатърът към Кирил Петков:- Поздравявам ви! Имате голям прогрес!Кирчо:- Какъв прогрес, докторе? Преди 16 години бях агент 009. Преди 1 година бях Джон ТриВолта. Преди 2 години бях Дон Жуан и Казанова две в едно. Преди три седмици бях Наполеон, а сега кой съм? Никой! Някой си Кирил Петков.