14

вгз

преди 3 месеца

Много внимателно докато стягате корема, да не отпуснете д у п е т о. Там после стягането е много по-трудно.А ако превърнете пък мозъчните клетки в мускулни, там вече спасение няма.

13

Таня

преди 3 месеца

Нито плочки,нито пари ме вълнуват , важното за мен е да е надарен като магаре за да ми обръща хастаря

12

Любомир

преди 3 месеца

Аз ще съм по откровен от Мария!Търся красива талантлива бизнес дама да ме подкрепя финансово може и брак при условия да не ми се бърка в личния като връзки и с други красиви жени кога в колко къде съм!Висок съм 181.см красив атлетичен работлив.

11

до Ваня

преди 3 месеца

Такъв тип мъж освен да те наеме на работа като простттитутка да му изкараш кинти,че за друго не става едно тъппо курррве

10

До 8

преди 3 месеца

До Ваня до 5 - Ха ха ха ха, кой ти каза кой тук е нисък и кой на какво прилича? Предлагаш жена? На света в момента живеят над ТРИ МИЛИАРДА ЖЕНИ. Защо сред всички тях да предпочете теб такъв алфа мъжкар, който на всичкото отгоре е и с финно възпитание, и богат? Щото ручаш боб ли? Много други жени правят същото, но имат и други качества.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ванче, и какво би задържало който и да е мъж, при гнoй като тебе???

8

9

преди 3 месеца

Кво грешно па казах? Някой се ядоса? Сега ще ми кажете, че на 16% мас мязате на Брад Пит в Боен Клуб.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Прочетох за 1.2 упражнения, а не за 5 ... нема да цъкам разни линкове. Иначе пропуснахте най-важното - освен ако нямате много як късмет, шансът да имат плочки, а да ен сте под 13-14% телесни манини е доста малък.

6

Анонимен

преди 3 месеца

До 5 - Още изисквания, за да го стимулира, да е добър "фит" в днешното забързано ежедневие.

5

Мнение

преди 3 месеца

Помните ли какво беше казала преди доста години София Лорен в едно интервю? Беше казала, че прави всичко възможно всеки ден да поработи в градината си поне по половин час, защото земеделската работа натоварвала равномерно всички мускули, извайвала тялото и топяла мазнините. Според мен, освен поне половин час земеделски труд ежедневно, човек трябва да прави секс през ден и тогава фигурата му наистина ще е великолепна. Това важи и за мъже, и за жени.

4

Анонимен

преди 3 месеца

До Ваня - А ти какво можеш да предложиш на такъв расов мъж, та да го заслужиш?

3

Личен опит

преди 3 месеца

*** с лява ръка е най-доброто за плочки!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Копане с мотиката на село като Тиквата :)))

1

Ваня

преди 3 месеца

Такъв мъж си търся. Да е поне 187 см, с плочки, мускули, слаб и атлетичен, да работи като програмист на поне 10-15 хиляди лева на месец или да е мениджър. Да има апартамент в центъра на София, къща в полите на Витоша и още една къща на морето в Гърция. Да обича да се държи с мен като с принцеса и да ми угажда. Моля джуджета под 187 см да не ми пишат.