27

Анонимен

преди 2 месеца

Добре че хората гледат по границите ,инапе ако разчиташ на нашето правосъдие ,го няма ,нищо не се говори за съда който го е пусна навремето

26

Анонимен

преди 2 месеца

Днеска соло утре 28 в други ден 6000 . Добре дошли убийци в ювув вашата нова родина бивша наша райска градина . Сега станала Мордор . Ние си отиваме за дойдете вие . Бивш български гражданин.

25

Чичо Манчо

преди 2 месеца

Добре дошъл и до живот в затвора. Из-ве-рг.

24

az

преди 2 месеца

Сега сигурно ще го пуснат под домашен арест, защото няма опасност да се укрие или избяга.

23

Анонимен

преди 2 месеца

До няколко месеца ще е навън . Тук такива не лежат по много!

22

Бау

преди 2 месеца

Благодаря, Гибсън! Ужастно е, но той по същество не е убиец, а поради обстоятелствата! Действал е със страха на по слабия крайно, за да не го пречукат! Ако бе по силен, щеше само да ги ощамари.Истински убиец щеше да избяга и иостави дружките си или кеше съвсем ловко да причини лека телесна увреда на нападателите!

21

Бау

преди 2 месеца

Не е избягал и защитил компанията си съвсем непрофесионално! На Ставийски колко дадохте? Студент от Сливен бе убит от подобен побой и ако имаше с него приятел като Илиан, щеше да е живо и здраво! Убийците му отдавна не са в затвора и дали изобщо влязоха там.

20

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Мина доста време от този случай. Доколкото си спомням ставаше въпрос за някакви пияни спортисти решили да закачат и бият ай ти специалиста и компанията му с колежки дошли от чужбина пред някакво заведение и той се е ядосал и ги контраатакувал. Двама от биячите ги наказал на място, третия бияч отървал кожата на косъм. Наистина такива нервни ай ти специалисти заслужават да лежат доживот. А спортиста Стависки трябва винаги да си остане на свобода. Все пак е спортист, не е ай ти спец.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Сина на общински съветник от Перник, оправдан от Ченалова, а нея кога ще я опандизят?

18

Добре дошъл!

преди 2 месеца

Ние, Харвардските удушвачки те приветстваме!

17

Алекс

преди 2 месеца

Добре,че полежа в Узбекистан.Предстои да видим дали нашата съдебна система ще го вкара в затвора или следващия Нотариус ще го оправи? Засега узбекистанската съдебна система е по-добра от нашата ЕС система.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Тук само пияни.

15

Анонимен

преди 2 месеца

А защо ги е утрепал двамата :)))

14

Анонимен

преди 2 месеца

Този голям *** излезе. Да беше стоял в Русия. Жени много има там и работа има. Ама че *** къде е тръгнал тоя нормален ли е. Можеше да си живее като цар а сега го оправят в затвора. Наистина много е глупав тоя.

13

Тези ни убиват

преди 2 месеца

МВР и Прокуратурата работят в престъпна симбиоза срещу всички Българи, включително убийства и изтезания!

12

ЗАЩО?

преди 2 месеца

Но защо е с черна коса? Няма ли пак да я боядиса? Така ми харесваше с русата коса. Тъй гордо се вееше русият перчем. Че хайде пак да я изруси де!

11

пияница мистик

преди 2 месеца

До Ей платени убийци === Пич, тука едни хора те търсиха. Не казаха защо обаче. Бяха с бели престилки и носеха някакви спринцовки, шишета с хапчета и една усмирителна риза :)))

10

Анонимен

преди 2 месеца

вече е булка, чинилова му го отложи, но тази вечер за това охранено въртоглаво нещо прошка няма да има.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Чудесно, айде пускайте го вече да си оди, че да не трябва да хваща такси.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Този са го върнали обаче веднага отива в пандиза.А онези мигранти от Германия,които са с присъда там защо са ги пуснали в България да се разхождат на свобода?С каква цел?Тея от сглобката луди ли са да вкарват такива само,за да прибират по 20 000 евро на калпак?