130

Анонимен

преди 2 месеца

Жена му къде е?Крепи парапета на Грозния да не падне ли хаха?Тоя се оказа страшен русофил...чак с рускини прелюбодейства,а иначе знае да ги плюе.

129

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците погребаха Навални днес! Виж нашите " медии", ще го погребват още месеци!-:(

128

Стилиян

преди 2 месеца

А многострадалната му вдовица защо не присъства, След толкова циркове в медиите

127

Анонимен

преди 2 месеца

До Сашо 133 Май Чичваркин я плющu тая, грозев е мuшka, a Aнальная е като товарен кон, иска корав жокей. ристю ще й умре на пъпа.

126

Анонимен

преди 2 месеца

Тези които искат да накарат хората да се страхуват и да са безучастни към злодеите окупирали властта, нямат шанс. Дори и от небето, блясъкът на звездата на Навални ще заслепява неговите врагове, гласът му ще се чува отвъд страната му! Скоро мечтата на Навални за еднa нова и свободна Русия ще се случи.

125

Сашо

преди 2 месеца

А толкова силно любящата го съпруга така и не дойде на погребението му! Сигурно "скърби"в обятията на нашия супер агентна ми 6 Христо Грозев.

124

Златен скункс

преди 2 месеца

За някакъв криминал цял ден, а за "плавно" покачващите се цени на горивата,хр.стоки и др.-нищо. За постоянно тегленето на заеми от кокорчо-тишина. Че и внуците ще ги връщат-нищо. На мен ми остава още малко живот,но ми е мъчно за моите наследници,бял ден няма да видят.

123

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Родните русофили как наричат Навални предател ,все едно са граждани на Рассия...***.и вие сте национални предатели ,продавате страната си за копейки .Навални беше герой за страната си ,а не предател както го наричат нашите майкопродавци ...и доказателство за това е хилядите хора които го изпратиха !!!Джуджето се крие в мухлясалия бункер и трепери от страх ,както Шолц трепери да не дава ракети на Украйна ...

122

Анонимен

преди 2 месеца

Българските путинофили, живеейки в достатъчно демократична страна, харесват диктатурата в Русия защото съзнателно или подсъзнателно се виждат на страната на тези, които упражняват диктатурата. На страната на тези, които убиват или хвърлят в затвора другите хора. Ами ако стане обратното?

121

Анонимен

преди 2 месеца

Ако в България- за разлика от Русия ние живеем в демократично общество, в което можеш да си ибиеш който си искаш и да си живееш щастливо. В Русия за подобно нещо вероятно ще те осъдят. Но тук е демокрация... Питай майките на загиналите деца, близките на Милен Цветков... Пък за едни копейки никой няма да те търси! Така че смелчага, дерзай! Ти си човека!

120

Руя

преди 2 месеца

Всяко чудо за три дни.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Ако в България вземем за пример съвременна Русия и започнем да действаме както там, както им се иска на нашите копейки, значи да започнем да избиваме същите тези копейки, защото у нас те са опозиция.

118

Копейкин

преди 2 месеца

Обикновените хора майки ги раждат. Русофилите ги ражда "червеното знаме". Човек е убит бе........ не можете ли поне глава да сведе те?

117

Бг Маке

преди 2 месеца

Нема по-лошо майка да изпрати сино си в отвъдното!Не знам Путин не мисли ли да умира,какво ки каже на всевишнио кат се видат!

116

Христо Христов

преди 2 месеца

Навални е руската Мая Манолова: 27% на избори за кмет при 32-37% участие.

115

Великият Ботев

преди 2 месеца

"Тоз който падне в бой за свобода той не умира!"

114

Анонимен

преди 2 месеца

А на този фон украинската армия изнемогваща заради липса на хора обяви мобилизация на 16 годишни момчета и момичета. На бойното поле руските войници намират трупове на такива непълнолетни войници.

113

Анонимен

преди 2 месеца

Айде чао!

112

ГРУ

преди 2 месеца

Случаят Навални показва каква ще е съдбата на всеки евроатлантик, на всеки русофоб независимо къде се намира по света.Защото вътре в Русия действа ФСБ, а извън Русия действа ГРУ!

111

Свети Байдън

преди 2 месеца

Краварофили, ваш ред е!