109

Анонимен

преди 2 месеца

Повярвах ви 🤣🤣🤣🤣🤣

108

Тачо

преди 2 месеца

Няма кво да гадаете какви са,що са.До една година те сами ще ви се покажат.Тогава пак ще ревете и ще се чудите що тей стана.Българина явно си заслужава съдбата.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Значи все пак става въпрос за чужденци...Пише си го в статията:"Въпросните чужденци, съгласно закона за българските лични документи имат право на български документи за самоличност удостоверение за пътуване зад граница на бежанец, с което да напускат Република България

106

Друг

преди 2 месеца

Не мога да разбера тази европа защо се самоубива!

105

иве

преди 2 месеца

До АнонименТова не са български граждани, а са мигранти със статут в България, статията лъже!!!!Връщат ни престъпни рецидивисти мигранти!!!!

104

Кольо

преди 2 месеца

А ние защо да не им върнем германци с неизвестни присъди?

103

Анонимен

преди 2 месеца

Въпросните лица имат документ, издаден по чл.32т.1 ,което не ги прави български граждани. Ако бяха такива нямаше да ги депортират след излежани присъди . Връщат ни такива, на които е даден статут за бежанец и се надяват, че хората няма да прочетат статията докрай.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Копейкин надува мегафона, че ни пълнят с афгански рецидивисти, а те се оказват наши си родни хахахах А сега да се извини за лъжите си отново

101

Обективен

преди 2 месеца

.........съгласно чл. 32 ал.1 тези сирийци имат право на български паспорт ?????????? Ами защо ни ги връща Германия , а не им издава германски паспорти ????? Или идеята е като им дадем български паспорти , те да се върнат законно в Германия като български граждани ????

100

Мда

преди 2 месеца

Тъпо обяснение, като тъпака на снимката!

99

Loyko

преди 2 месеца

Нали искаме българите мигрирали из Европа да се върнат в България и да работят за просперитета на България. За сега ни връщат само затворниците и престъпниците,защото нямат избор.Нормалните мигранти,коитро са се устроили и интегрирали в Европа,не чакайте да се завърнат.Те просто не искат и да чуят за връщане.

98

Бунгар

преди 2 месеца

Никой по света не е длъжен да ни храни и търпи нашите престъпници от България. В нашите затвори има около 13 000 затворника,но по света има над 39 000. Освен , че здраво мигрираме по света в нормалните държави,ами изнасяме сериозно и престъпност.Това,че сме велики,велики сме,но какви....???

97

Анонимен

преди 2 месеца

Като са с излежани присъди, те не могат ли сами да се върнат? Не са ли свободни?

96

Хубавото

преди 2 месеца

На тази новина е, че още утре ще се върнат обратно в Германия - очевидно са високо квалифицирани специалисти в областта си. Тук какво да правят - да вземат на босия цървулите

95

ПрогнозаЗаВреме

преди 2 месеца

Ай, добро утро, ами сега, какво правим. Допълнителни затвори и преди това болници за пребити, изнасилени и унижени?Честита ви сглобка!

94

Що бря

преди 2 месеца

До Бай ИванСамо те ли управляват, другите в сглобката само в скута ли стоят?

93

дедо поп

преди 2 месеца

Лъже

92

Бай Иван

преди 2 месеца

Да им предоставим домовете и децата на тези, които гласуват за пплгдб+ , в крайна сметка те сами го желаят това ;) !!!

91

Анонимен

преди 2 месеца

И какво стана сега 6 български престъпника и 18 бежанци, дет май не са престъпници, а просто са обикновени лентяи.

90

Руя

преди 2 месеца

Тия национални предатели пак извъртяха нещата.Като сме *** народ така ще ни баламосват.Трайте си.