56

не може да бъде!

преди 2 месеца

Убеден съм че в най-скоро време британското разузнаване,разбира с с вещата помощ на г-н Грозев . ще разкрие че тромбът който уби г-н Навалний е изработен в лабораториите на КГБ по поръчка на Путин!?

55

Спеца

преди 2 месеца

Според мен това е за предпочитане пред режима на мафията , който вилнее в България!

54

тъпомер

преди 2 месеца

Не знам за мафията,но за тоя всеки знае че е агент на цру,па и се чудеше защо е обявен за арест в Русия.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Кой е този платенизмамник , какво е направил за България - нищо , както всички атлантици.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Впечетляващо е , колко е загрижен родният ни идол за Русия

51

@@@

преди 2 месеца

Тъй, тъй.... само в България мафия няма.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Много е умен Христо Грозев! И ако не беше изпълнен с омраза, без да знае защо, цена нямаше да има. Но той, явно, има цена. Много са едностранчиви разследванията му.

49

Кой е Христо Грозев

преди 2 месеца

Името на Христо Грозев стана публично известно в България през 2010-а, когато заедно с Любомир Павлов, Огнян Донев и Карл Хабсбург (с пети съдружник германеца Даниел Руц) купиха пресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". Неофициалната цена на сделката е 40 млн. евро. Няколко месеца по-късно съдружниците влязоха в остър конфликт като се стигна до издаване на обезпечителна заповед в полза на Христо Грозев, с която бе наложен запор над имуществото на "Труд", "24 часа" и печатната база. Имал е гръб.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Накрая ще се окаже, че Грозев е от мафията.

47

Дам...

преди 2 месеца

А Грозев е демонстрация на платен клакьор!

46

До Европеец с гл. E!

преди 2 месеца

Грозев е познал не само лично Навални, но и жена му... Така казват.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Грозев, ти си побъркан бе.

44

ГРОЗЕВ

преди 2 месеца

*** да спиш с юлия навална белким се успокоиш г а д

43

Производството

преди 2 месеца

на "военни муниции"... а цивилни муниции? То в тая "режимност" никога не се знае. Вече съм убеден, че този е като Кирил Петков сред журналистите - купен от САЩ и абсолютно не способен да говори български език.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя пък цръвул. Оди се гръмни бе Грозенн.

41

@@@

преди 2 месеца

За Навални не знам, до почива в мир човека, обаче признавам за най-голям евроатлантик ония от нашите дето ще иде да му занесе китки на погребението.Става моментално номер едно за мене и обещавам, че ще гласувам за него като за човек с принципи и достойнство подплатил дрънкането с дела.

40

Дони

преди 2 месеца

Мафията си призна, че е мафия, факт!

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Европеец с главно Е! Кой свят , лицемерният свят ли , този дето му плащаше на Навални да прави това , което вероятно е и основата на кончитата му , не твърдя , че е умишлено убит , същия свят плаща и на Грозев за " услугата " . Всъщност кво ме интересува всичко това , интересува ме , че въпросния " свят " прави средата в която живея ненормална , стресова и живота ми оскъден и непосилен .

38

Мужик

преди 2 месеца

Злия император жуже ще гние в пъклотo през вечността за всичките си пpecтъпления.

37

Европеец с главно Е!

преди 2 месеца

Днес светът скърби за Навални, но във форума е пълно с ***. Имайте поне малко срам в ден като днешния. Христо Грозев е познавал лично Навални, докоснал се е до този необикновен човек и искрено скърби за загубата му. Поредният невинен труп на сметката на Путин. Но всеки диктатор рано или късно си го получава. И Чаушеску не е вярвал, и Хитлер и всичко по реда им. Идва времето и на Путин. Това е най-лошото, да живееш в страх, че не знаеш кой и кога ще те светне, свой или чужд.