45

путин умря в 2022

преди 2 месеца

НАВАЛНИ СТАНА БЕЗСМЪРТЕН В СЪРЦАТА НИ !

44

НАВАЛНИ Е БЕЗСМЪРТЕН

преди 2 месеца

НАПРЕД КЪМ СВОБОДА !

43

Shark

преди 2 месеца

До 37. Ти помниш ли го това време, или говориш по чуто и преразказано! Да, имаше цензура, ама дори вицовете за бай Тошо се разказваха по-свободно, дори пред заклети комунисти, отколкото сега да се води спор с "демократ"! Мои роднини си развалиха отношенията заради различия в мненията относно паметника на съветската армия в София. Това ако не е просСтотия не знам ккаво е!

42

Анонимен

преди 2 месеца

ВИСШИ СИЛИ ОТ 5то И 6то ИЗМЕРЕНИЯ ВЗРИВИХА ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ НАСОЧИ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВЗРИВИХА И USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! АКО КРЕМЪЛСКИТЕ МАНИАЦИ ПОСЕГНАТ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН, ПОДЗЕМНИТЕ И НАДЗЕМНИТЕ ИМ КОМАНДНИ ПУНКТОВЕ ЩЕ СТАНАТ СЛЕДВАЩИТЕ СОДОМ И ГОМОР ! И ТАКА ВИСШИТЕ СИЛИ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ БЕЗМОЗЪЧНАТАвойна !

41

Bormann

преди 2 месеца

ПУСКАЙ В ТРАПА БУХАХА

40

До 35-ти

преди 2 месеца

Знаем ги тия доказателства, моля ти се. Асанж защо не е на свобода при липса на доказателства и присъда? Запада е поне толкова лицемерен и тоталитарен колкото е и Русия, ако не и повече.

39

Анонимен

преди 2 месеца

какав долнопробна пропаганда

38

Дони

преди 2 месеца

Гледам го на живо. Хората са мирни, просто искрено скърбят. Все едно погребват родината си... Дано останалите мu6ku си вземат поука, ама надали...

37

До Shark

преди 2 месеца

Тази тенденция беше факт у нас, когато бяхме сателит на СССР и това дори и Копейкин не може да го отрече!

36

Анонимен

преди 2 месеца

В училище Прометей беше герой, защото дал огън на хората. Но трагедията на Есхил в пълния й вид разказва друго. Прометей се подиграва със Зевс и след това напук, дава огъня на хората. Зевс го наказва жестоко. Но в 3-та част, накрая, Прометей разбира, че подигравката с боговете не носи нищо добро, а Зевс се съгласява, че суровото наказание също не е най-доброто решение. Нашето общество обаче не е дорасло до 3-та част.

35

До до Райо

преди 2 месеца

Разлика - от земята до небето. Има доказателства, съд, присъда. В Русия се работи по донос. Ако не си го разбрал то ти :" Или си много глупав или си лицемерен, съжалявам, че трябва някой да ти го каже по тоя начин." - цитат от коментар 25. Поредното доказателство че не понасяте тези които не мислят като вас!

34

Ти да видиш..

преди 2 месеца

А такааа . Борисов бил собственик и на гробище в Москва.Нинова веднага да му поиска оставката.

33

Shark

преди 2 месеца

До Райо. Тази тенденция скоро ще е реалност и на Запад. У нас вече набира скорост, имащите се за демократи истерично реват против всеки, който има различни убеждения и го заклеймяват като комунист, русофил и т.н.Самият факт, че Кокорчо си позволи да кара МЕТА да ограничат достъпа до определена информация е достатъчно показателен, но това удобно се замете и се притихна! Въпрос на време е да започнат да ликвидират тези, които мислят "недемократично", т.е. възникването на демократически комунизъм!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Путин го е страх и от умрелите.

31

Анонимен

преди 2 месеца

това долното толкова мило прозвуча че сам си сложих минуса (да знаете че поздрава ми за баба марта е чиста ирония)

30

Анонимен

преди 2 месеца

Честита баба Марта, желая на цялата редакция всеки ден да ни радва

29

Анонимен

преди 2 месеца

Да го погребват и да приключват. Нищо полезно за никого няма в тази история.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Навална не отиде веднъж да види човека в тюрмата, няма да иде и на погребение.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Идеята е да покажем на света, че борбата с режима на Путин продължава. Трябва по възможност да дойдат повече хора. Не се страхуваме от провокации. Дори полицията да предприеме репресии - още по-добре, цял свят ще види какво става в Русия. А какво става в Русия? Погребват един опозиционер и се опитват да използват рупа му за безредици с неясна цел. Фактът, че властите позволиха открито погребение, не означава, че ще позволят безредици. А толкова се надяваме! Но и този път ще ядем дървото.

26

Бай Кор

преди 2 месеца

Ай стига с този Навални бе.Какво ни интересува нас това?!?Осъден престъпник, с влязла в сила присъда, починал от естествена смърт.Дори Буданов го потвърди, че няма мистерия как е починал.Всички твърдят, Путин го уби.Ай сиктир, вече.Бил опонент на Путин...Алоууу, с 0,4% подкрепа бил опонент.Вие математика ли не сте учили?Дисидент-да, опонент-не.А нещо за сем.Навални относно делото им с френския козметичен концерн, нямате данни а?Сега остава и вдовиците на други да почнат да обикалят из ЕС...