99

Анонимен

преди 2 месеца

Aaa

98

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 91 Жените по големите прозорци в Германия работят, а не изнудват и не отнемат чужди имоти за разлика от корумпираните лица, на които ти адвокатстваш. Най- низкото и подло нещо е да омаловажаваш фактите, ровейки се в личния живот на хората.

97

Малко за политика

преди 2 месеца

До Анонимен 98: Това не е правилният въпрос. А правилният въпрос е: как сме търпели корумпираната прокуратура толкова години. Време е там да се поразчисти, да има контрол и прозрачност. Иначе ще получим още от същото.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Вижте ги колко са щастливо усмихнати- да ви приличат да притискани изнудвани- аз бих се хванал за ето това те имат мотив за едно ..... и само за едно ли...

95

Мария

преди 2 месеца

Тази ,,загрижена " мутреса , и тоя до нея - Брадата,няма да се учудя ,ако скоро направят партия или влязат в партията на сродната им душа -престъпника Божков и влязат в Парламента.В България с това население всичко е възможно. Превърнаха Парламента в разграден двор ,законно могат да влизат всякакви негодници,защото са избрани от мало умнициТежко на нормалните хора.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Докога ще гледаме тъпотиитена ПП, Божков черепа, Радев и ДС? Превърнаха България в чалготека и криминална държава, под девиза уж, "борим корупцията"?

93

тъпомер

преди 2 месеца

А бе ОТВРАТ,вие празноглавите никнете като гъби,я върви и си измий тоалетната че се разнася неприятна миризма и лаптопа ми взе да кашли.

92

тъпомер

преди 2 месеца

Да сте виждали контейнери без смет,не,даже и са препълнени.Като интилигентите тук дет са изхождат де им падне защото техните тоалетни са запушени.Те горките всички идеални,с малък недостатък,кофите им празни.Ходи му обясни нещо,ехо в главата.Форум на празноглавите.

91

Анонимен

преди 2 месеца

53 Тогава какво прави в парламента? Това шоу ли, беше? Затова ли, плащаме данъкоплатците, да да си показва силиконовите джуки една ромка?

90

Анонимен

преди 2 месеца

Защо "поклон пред Бакалова", дали е умряла? Прилича на ромка.

89

Анонимен

преди 2 месеца

74 Рядъкбоклук. Бедна държава, *** народ, многобоклуци.

88

Анонимен

преди 2 месеца

67 То и на онези жени в Германия от големите прозорци, животът им минава на показ, по 200 евро на час.

87

Анонимен

преди 2 месеца

74 Информацията на мутресата със силиконовите джуки е бла-бла, от рода на "една жена ми каза", която няма да издържи в нито един съд. Просто ДС и корумпираните магистрати правят показно, мъгла в очите, за такива като теб.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Срещу този господин дето дава насоки на българският парламент се водят дела толкова ли сме затънали в тая държава

85

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде, време е Бакалова и нейният мъж да направят партия. Трябва да побързат, че Славена ПетьоЕврова може да ги изпревари, но може и заедно да я направят. Ще си партнират с ППДБ и ще направят мнозинство за да се добере техния ПиАр със свинските очички от АКФ до поста Главе прокурор.

84

До 80

преди 2 месеца

Станал е милионер както са станали и другите милионери в БГ, най-вероятно не изцяло законно. Но не това е интересното в случая. По-важното е КАК се бори държавата или по-точно държавните служители с незаконно забогателите хора. Не като провежда истински разследвания, не като събира сериозни доказателства, а като ги ... рекетира;)

83

Анонимен

преди 2 месеца

Мъжът на Бакалова е подсъдим какво се перчат и си измислят че и ги изслушват в парламента това как се нарича подсъдим да дава акъл на парламента

82

Пфф

преди 2 месеца

Няма как от ресторанти да печелиш пари, защото това е бизнес на минус. Който ви казва, че от ресторанти се печели, значи всъщност печели от наркотици.

81

ааааааа

преди 2 месеца

и как ще оправите държавата като голяма част от народа не става за НИЩО !

80

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбирам от съдебни системи, но ако лош, зъл прокурор несправедливо обвини някой, читав съд, как ще отсъди?