145

Bormann

преди 2 месеца

РИП ВОЛКОВ БУХАХАХА

144

дааа

преди 2 месеца

руснаците НЕ заслужават Навални.

143

Това се описва така:

преди 2 месеца

Страх, страх, страх....Това е реалността в Путиновия "рай"!

142

Путкан Сатанатов

преди 2 месеца

Още днес се издава декрет, когато Путкан Сатанатов пукне в Кремъл, биоотпадъка да се изхвърли в някой свинарник, после да се събере екскремента на прасенцата и този екскремент да се натика в зурлата на Ленин, така аз Путкан Сатанатов ще съм завинаги на червената кочинка и с миризмата си ще напомням за уродливото си съществуване.

141

Информационна война

преди 2 месеца

Срещу Русия.

140

Анонимен

преди 2 месеца

До Путин В.В., ха ха Картон - Колан - Кладбищань

139

Анонимен

преди 2 месеца

На никой не му е нужен днес Навалеца. Неговите го отровиха. Преди това жена му си присвои всичките му сметки, а другарските туваришчи го затромбираха тромбоидно до пълното му тромбиране

138

Анонимен

преди 2 месеца

Картон - Колан - Кладбищань

137

др0гаре плоскоземи

преди 2 месеца

простащинатаВрушкатаКлоака е безгранична. Горят труповете на монголоидите в джуганите, не позволяват нормално погребение, но билЕ религиозни.....my ass, както братята американци биха се изразили.

136

Христо Христов

преди 2 месеца

Е па не щат. И в сащ някои ме щат Тръмп да може да се кандидатира за президент.

135

$$$

преди 2 месеца

А бе то си беше ясно, че късокракия богатир др0гара Мухлин го е страх от жените и опзицията ама сега излезе че се страхува и от мъртвите! В Хага и в ада го чакат с нетърпение мухльото пишман император асвабадител!

134

Копейкин спиш

преди 2 месеца

Трябваше да изпратят група български отрядници от Възраждане да помагат на руските си братя путинисти в неравната борба с тялото на Навални.

133

Това е

преди 2 месеца

Да бяхте написали по добре кой уби Алексей Петров ? Кой уби Мишо бирата? Кой уби с РПГ Чакъра ? Кой уби нотариуса ? А вие плачете за някакъв руснак който е умрял понеже е пр-о-ст

132

Информационна война

преди 2 месеца

Срещу Русия.

131

Анонимен

преди 2 месеца

Путин не може да преглътне, че хората не обичат диктаторите, и това, че уби Навални, създаде мъченик.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Е, като няма катафалка, к"во ще стане? Ще ка"иш цял живот в катафалка се е возил и сега без катафалка не може? Баба му с катафалка ли са я возили? А? Айде на талигата и директно на последна спирка! Катафалката, та катафалката! Да си купят катафалка! Ако нямат от къде да си я купят, да им прати Зелю неговата катафалка! Сега и за катафалката на Навални да седнем да мислим? Да бе мирно седяло, не бе чудо видяло! Който го подкокороса да се върне в Русия, той да му прати и дървен костюм с джобове!!!!

129

Анонимен

преди 2 месеца

Обаждали се те..., понеже трябва някой специално да се обади..., те хората са глупави и не знаят какво представляваше приживе... Просто продължават да използват разлагащ се труп за политически цели, ама това смърди от далече.

128

Анонимен

преди 2 месеца

ЦРУ що не си прати катафалката да свърши нещо полезно за семейството на сътрудника си?

127

Анонимен

преди 2 месеца

Путин наистина ще гори в Ада- по пълна програма. Но как смее да осквернява и църквата, като присъства в нея на официални празници и да се прави на вярващ, когато дори си позволява наглостта да определя кой, къде и как да бъде погребан и да му отказва право на църковно опело! Антихрист.

126

Навалничок

преди 2 месеца

Те и гроб няма да му дадат за пгребението,защото там ще стане ,,Вторият Ерусалим".Ще видите.Ще искат да го кремират,но това по-късно.Според народа на Русия,мястото на Навални е в Мавзолея на Ленин,а дъртия брадич да го скрият някъде из тайгата.навални е ,,освободителя",не Коминтерна който пороби нещастният и изстрадал руски народ.Болшевиките дойдоха със кръв на власт,никой не ги щеше,защото до последният червеноармеец бяха на заплата.Пълен байшибузук от наемници.Каквито бяха българите в Испания.