8

Егати и санирането

преди 2 месеца

Като не сменят ел. и ВИК тръби. Не променят тръби сградна и не ги изолират. Не слагат поне трикамерни дограми с тройни стъклопакети. Трябва да се намалят загубите на СГРАДНА, там са големите сметки. Алуминиеви дограми не изолират. Пяна и боядисване не е саниране. Дори да направят хоризонтална инсталация, без вертикални тръби в апартаменти, високите сметки за СГРАДНА са същите. Загубите на ВИК влизат в сметките ви, без ползване ОБЩИ ЧАСТИ. Ставатавате Юридически лица, жертва на ЧСИ-та

7

Добро утро въпреки,

преди 2 месеца

че е вечер! Започва най голямото крадене от всички! И в никакъв случай не ходете на избори за да не смущавате бизнесмените, бааллъци! Кога ще се научите, мили ми овце?

6

Анонимен

преди 2 месеца

САНИРАНЕТО Е БЕЗПЛАТНО САМО ЗА ПИОНЕРЧЕТАТА ОТ ГЕРБ-СДС, ОСТАНАЛИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ГО ПЛАТИТЕ!!...

5

Анонимен

преди 2 месеца

Спомняте ли си ГРОБарското саниране?? Как след пороя фръкна стереопора на герберастите? Издуха милиони вложени левево.

4

морски

преди 2 месеца

Защо започнаха неистово да желаят саниране на блоковете си ... а и асфалт ,доколкото си спомням ,не се ядеше ...

3

Не общините

преди 2 месеца

А фирми, приближени към общините. 200 лв на кв. м. кой ти ги дава...

2

Хо хо

преди 2 месеца

Днес енергийния министър се оплакал от Кокора че отклонява 1млрд.лв. от енергийното министерство по програмата RepowerEU към регионалното такова за саниране. Време е Кики, Ники, Ристю и Асан да опътуват от власта.

1

строител

преди 2 месеца

През боковото управление санирането струваше по 350 лв. кв. м. , а с токова пари можеше да се построят нови блокове !! Това е кражбата на века.Милиарди потънаха в крадливи джобове !!