565

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Екатерина е немска бедна принцеса от многото малки кралства, затова е избрана от Елисавета за своя луд син Павел. Ленин е от богато еврейско семейство притежавало няколко крепостни села. Това се пази в архива на Русия. Комунизма е създаден от тях под предлог, че е за народа. Но всъщност е да запази влиянието и парите в тях.

564

Анонимен

преди 2 месеца

До МирНапротив, виж му биографията и странстванията и пребиваването му в Швейцария, Ленин е подготвян да извърши преврат в Русия, неговата сестра е извършила атенатат срещу руския цар още преди Октомврийската революция, а революция опитват да вдигнат още през 1905 година, но не успяват, но по-късно , веднага след Първата световна война, когато Русия е била омаломощена, са извършили Октомврийската революция и създават хаос!

563

карачанаков

преди 2 месеца

,,Путин нарече жителите на Донбас и Севастопол (в Крим) герои и каза, че "въстанието е повод за гордост" какви герои ,каква гордост ве Е деотино,толкова млади мъже загубиха живота си заради твоите простотии.

562

карачанаков

преди 2 месеца

До Анонимен 593 Очилата,очилата забравил си да си свалиш розово-червените очила, бил ли си в Русия или в Украйна или само гледаш ,,Первой канал,, и след като си толкова информиран поне да беше казал името на някой от заварчиците дето са заварявали капаците на танковете и какви са били електродите американски ли??

561

Анонимен

преди 2 месеца

До карачанаковРусия не е "нападнала" Украйна, защото самите украински територии, са руски територии, всичко там е руско, дори украинците са руснаци по произход, те не искат да воюват с Русия, но ги насилват да воюват с Русия, чак капаците на танковете им заваряха Зеленски и западняците , за да не бягат украинците от бойното поле! Де факто, това е една принудителна гражданска война, която и двете страни не искат, но чудовището Зеленски не се спря и изби мъжете+цивилно население, трябва да спре!

560

Анонимен

преди 2 месеца

До МирЕкатерина Велика не е германка, тогава държава Германия изобщо не е съществувала, а немските племена са били някъде по северен Рейн, в най-северозападните части на Европа, мноооого далеч от централна и източна Европа, нито е имало немци на тези територии тогава, а освен това, тя никога не получава титлата царица(или императрица), въпреки борбата да получи тази титла!

559

Анонимен

преди 2 месеца

Немците вероятно са взривили Кримския мост, руснаците пуснаха разшифрования разговор за взривяването на моста. Главред Russia Today и МИА Россия Сегодня Маргарита Симоньян на своей официальной странице ВК опубликовала расшифровку разговора высокопоставленных офицеров армии Германии, которые........., Источник: https://rusvesna.su/news/1709291924

558

цц

преди 2 месеца

То пропаганда има от една страна с център масква. Тоя един град не е направил, само войни в главата му.

557

карачанаков

преди 2 месеца

Руснаците са жертва......ами да след като Украйна най вероломно нападна Русия и я принуди да се отбранява

556

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

До Грозната истина 519: Разбрали са твърде късно, срещу какво протестират. Но вече са се поправили. Е, завеяни овце винаги ще се намерят.

555

Ех Вовка, Вовка!

преди 2 месеца

Някога, преди много, много години може и да си бил честен и почтен човек!Сега НЕ СИ! И там е работата, че Запада нищо не си измисля. Нещата са точно такива, каквито ги вижда и света и Запада.А именно - Ти и Русия в твое лице води една завоевателна война срещу една независима и суверенна страна.А ти си лъжи колкото щеш! Никой не ти вярва!

554

Мир

преди 2 месеца

До 583. Да завзема ги по времето на Екатерина Велика, която е германка. В съвременната история, къде са нападнали без да е намесени САЩ. Относно религията помисли задълбочено.

553

Доколкото зная

преди 2 месеца

До Всичко което Русия не е застанала на границата на САЩ, нито стоварва там оръжия за избиване на американци. Кое ти дава основание да й приписваш това, което правят щатите?

552

северомакедонец

преди 2 месеца

До Бонго Бонго Ако коректно се прочете това което е казал Путин, а не това което се внушава от статията, то той казва точно: Всичко което клоективния запад прави е насочено към увеличаване на ескалацията, нас ни заплашват, тези безумци не знаят ли, че това означава ядрена война ..... ние разполагаме с оръжия които ще достигнат безпрепятствено тяхната територия ....

551

Тодор Живков

преди 2 месеца

До Мир.Много си объркан мой човек.Русия е империя.Със сила завзема Кавказ,Сибир,Аляска,Средна Азия, Поволожието.Дори Крим.Ако не си чел история да ти припомня нещо за Волжка България /Казанско ханство/, Астраханско и Кримско ханство и т.н.Никаква, ама абсолютно никаква разлика няма между Русия, САЩ, Англия, Франция относно колониалната им политика.Не знам защо ни пробутваш тезата, че има разлика между католици и православни.В православието всички деца са роби на родителите си, а те на царя.

550

Мир

преди 2 месеца

Комунизма е наложен пак от запада. В Русия никой не е знаел и познавал Ленин, той е изпратен с затворен влак само за него от Германия за да се използва бунта на офицерите от флота. В Русия не са искали да свалят царя. Ленин узурпира политиката. Западните сили не са смятали, че ще се стигне до конфронтация и такова въоръжаване.

549

Анонимен

преди 2 месеца

До 580САЩ демократично пусна атомната бомба в Япония. )))А, пусна ли демократично над СССРето докато крепостните нямага атом?Ако беше направил светът щеше да се отърве от комунизма 70 години по - рано.

548

Анонимен

преди 2 месеца

И Армения излиза от Руското влияние насочва се към запада.

547

Мир

преди 2 месеца

САЩ демократично пусна атомната бомба в Япония. Наложи демокрация във Виетнам, Ирак, Либия, Сирия и навсякъде по света, както сега в Украйна. Заедно с немалката помощ на "демократите" Франция и Англия, които са крали и избивали в колониите си. Русия не е използвала никъде атомно оръжие и е не колонизирала. Православието не налагано със сила както католицизма.

546

Всичко което

преди 2 месеца

Русия измисля е заплаха за ядрена война