15

=

преди 2 месеца

Внук на масови убийци и син на контрабандист на кожуси

14

До:13

преди 2 месеца

С п.росташкия си коментар само доказвате, че не ставате за нищо, освен за интриги и простотии. Жалко, че използвате БСП като смокинов лист за грозните си дела. Тези имена, които сте изброили, на представители на така нар. левица, са известни, че искат да са вечни, но редовите членове не ги приемат. Ако ги приемаха щяха да гласуват за тях, когато се кандидатираха за председатели на БСП!.

13

Анонимен

преди 2 месеца

До Истина ли е? Румен Овчаров да си гледа фаворитката, която ТОй, а не Паскалев, Миков, Пирински, Станишев, Манолова и т.н. , доведе за армаган от СДС в БСП и която ТОЙ, Симов, Свиленски, злобният професор Р.Гечев и НС защитават с пяна на уста. Защо: защото Нинова искала Свиленски, в краен случай Симов, а не Ваня Григорова да бъде кандидатурата за кмет от БСП! А народа никой от НС, нито Нинова не го пита!

12

До:10 Алекс

преди 2 месеца

Не, Нинова ви е виновна. Народът не ви вярва - на никого, а най-малко на разни евродепутати! Не се морете с шаблонни приказки.

11

Любопитен

преди 2 месеца

Таков да каже колко апартамента имат с другарката Милка Христова в сградите на АРТЕКС? За подобни деяния един гербаджия беше изхвърлен от политиката завинаги!

10

Алекс

преди 2 месеца

Наближават Евроизбори.Най-голямата и авторитетна организация в София се цепи от партията.Бездарен цирк под режисурата на др.Нинова.Изборният провал е очакван.За пореден път под "мъдрото" ръководство на др.Нинова.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Борбата между социалистите(комунисти) е кой да се уреди за евродепутат.

8

Стил

преди 2 месеца

Ако може всички червени кхмери да се избиете помежду си и да ни избавите от присъствието си вовеки!!

7

Наблюдател

преди 2 месеца

Плещенето за евроизбори няма да ви помогне. Никой от вас не работи за интересите на мнозинството българи. Мислите само за избори и да се доберете до депутатско място.

6

Истина ли е?

преди 2 месеца

Истина ли е това, което каза Р.Овчаров, че сте се продали на брокерите К.Добрев и К.Черния?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Като не ги приемате, ще танцувате още малко и после чао.

4

Читател

преди 2 месеца

Абкохолът и самозабравянето не прощавата.

3

Гражданин

преди 2 месеца

Таков, я дай по-кротко! Трагнал по пътя на предшественика си. Съветите, които ти дава мъжлето на кандидат-кметицата, ще те провалят.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Защо си мислите, че от нас нещо зависи? Девет комуняжки тръгнали да събарят държавата, я по-кротко!

1

незнайко

преди 2 месеца

Ний ,НЕ ПРИЕМАМЕ,вас,но кой ни пита.тъй,че не ривете,а работете,ЗА ПОЛЗА РОДУ!!!