14

Анонимен

преди 2 месеца

Ако натиснат фирмите да върнат хората в офисите, после фирмите ще ги натиснат. Като им напусне 80% от персонала. Както се каза по-долу, фирми - бол. Занаят да имаш само.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не можа да ходя....Ако не работя хоум офис ,трябва да си изкарам телк и да разчитам на 300 лв на месец от държавата! Иначе да работя мога ,защото мишката я движа с ръцете!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютна тъпотия е тоя закон

11

пепи

преди 2 месеца

Утроил си ама другия път. Кажи име на фирма .

10

Анонимен

преди 2 месеца

До младото меринджейче отдолу, от теб нищо не зависи и нищо не си решил, фирми бол, освен това по време на короната много хора си утроихме заплатата като минахме на ремоут за истински фирми, не побългарени.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Факт е, че хората вкъщи се скатават. Особено по-младичките. Та за това групово мениджърите решихме йок вкъщи. На който не му харесва -вратата. Вкъщи може само ако си болен, детето е болно или с някаква уважителна причина

8

Анонимен

преди 2 месеца

В Кодекса на труда пише, че трудовият договор определя мястото на работа. Чел съм трудов договор, в който за мястото на работа се определя апартаментът на служителя. Излиза, че служителят сам трябва да оборудва работното си място така, че да отговаря на изискванията за здравословни и безопасни условия на труд.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Три години хоум офис, немска компания дори тока не ни платиха, за преустройство на апартамента в офис където заминаха десетки хиляди нищо, безплатния обяд го спряха, повишение на заплата йок, фирмата си купи офис за 50 млн. евро, та естествено напуснах всички там сега са с робска психика, та много внимавайте в кой магазин влизате и каква кола си купувате, защото може да си дадете парите на поробителя!

6

Гого

преди 2 месеца

Аз съм IT и работя повечето време от в къщи. Работодателя следи какво съм изработил, а не къде се намирам и с какво се занимавам в дадено време. Просто ми дава срок и чака задачата. Кодекса на труда да го духа.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Често работодателите си мислят че служителите се скатават вкъщи.

4

Анонимен

преди 2 месеца

И защо?

3

Анонимен

преди 2 месеца

опси, аЙтИ-тата ще трябва да си замъкнат мързеливите четирибуквия в офиса. Ама то е добре за тях, че понапълняха малко нещо

2

Бизнесмен с Ауди

преди 2 месеца

Работникът трябва през цялото време да е вързан на каишка с електрически кабел. Да се знае къде е и да има камера. Работодателят, директорът, неговата секретарка или който и да било друг упълномощен от Ръководството, трябва да може да вижда работника и да му пуска ток по шията когато пожелае. Иначе работа не се върши.

1

Анонимен

преди 2 месеца

матряла не заслужава, даже търсим да го сменяме