10

аз

преди 2 месеца

95% oт инсулина просто не е внесен. Този говори глупости.

9

До Коко

преди 2 месеца

Ще ти дадат адреса, обещаха за 30 февруари ! Медиите го знаят, но нямат разрешение от политиците да го публикуват, медии и политици "изпускат газове" в едно гърне не си ли разбрал ?

8

мммдааааа

преди 2 месеца

ясно се вижда, че в всяка една сфера в България, всичко се контролира от определен кръг от хора, който работи само за собствена изгода, няма регулатори, няма съд, няма прокуратура, както се казва, да го дух...ат бедните!!!

7

Koko

преди 2 месеца

Дайте адрес на склада и да се организира протест жива верига нищо да не излиза и влиза.

6

Eмигрант

преди 2 месеца

Играят си на търговия със здраве и смърт всички полотици които са се"наместили"доволно във властта ! Играта е от ясна по-ясна обвиняват се взаимно през денят за да имитират"загрижена"работа за суверена,а вечерта се черпят заедно за"добре"свършеното заблуждение ! Или бягайте от тази ко4ина или грабвайте тоягите и ги атакувайте в НС когато всички са вътре,а те са там всичките само когато си гласуват увеличение на заплатите,през останалото време ги"боли"оная работа за вашето мизерно съществуване !

5

Зевс

преди 2 месеца

Държавата какво чака, взема лиценза на вносителя, конфискува складовите наличности и ги дистрибутира до аптеките.

4

К9

преди 2 месеца

Търговската практика на вносителя, която господина описва е свое го рода геноцид спрямо хората, които се нуждаят от инсулин. И ако има луфт в закона, който допуска вносител на жизненоважен лекарствен препарат да го държи в склада с цел по-голяма печалба, като с това си действие застрашава здравето и живота на десетки хиляди пациенти, геноцида е престъпление срещу човечеството и се преследва от закона в цял свят! Ето *** тази основа може да стъпи прокуратурата!

3

Petar

преди 2 месеца

Ама то има цяла индустрия около ре-експорта на хапчета. Ако видите още преди 10-15 години какви заводи се построиха в Ботевград. В единия на едната поточна линия жени на ръка разопаковаха хаповете от блистерите, за да се преопаковат за износ. Имаше и голяма част, които бяха с изтекъл срок, но след преопаковането всичко е ОК:) Правят огромни пари и не е никакъв проблем от нап да извадят справка за износителите на хапове.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Бегом на ресорните министри до Русия за договори за инсулин и да видите как ще паднат всички, дори онези с пакетите санкции под мишница. Защото за борба срещу монопола ли говорим, или за извиване на ръце, ама "в съответствие с европейското законодателство"? Всичко им е точно, нали, защита на конкуренцията, пазарна икономика, грижа за здравето ... и т.н. Ако не е така, моля някой да се погрижи тези загрижените за инсулина да изчезнат от медиите.

1

Жалко

преди 2 месеца

Прокуратурата защо не се самосезира за този износител дето чака сгоден момент и създава изкуствен дефицит.НяКой си затваря очите за тази схема,сигурно си отваря джоба.На Кой е държавата,на Кой са институциите и т.н.