282

Анонимен

преди 2 месеца

Малко ли е, че хрантутим техните капризни курортисти?! Парите от ЕС изобщо не стигат за тази цел. И затова се харчат десетки и десетки милиони от Държавния ни бюджет. А ние събираме капачки!

281

Анонимен

преди 2 месеца

Това пък и остава - наши момчета да загиват за този мързелив и нагъл народ. Техните бандюги се разбягаха из цяла Европа вместо да воюват за родината си. И по нашето Черноморие е пълно с украински дезертьори, които си джиткат със скъпите коли и наглеят - да си ги приберат тях. Жалко за бедните украунчета, които гинат защото не са могли да си платят за да избягат.

280

Анонимен

преди 2 месеца

как си го мислят?

279

Роза

преди 2 месеца

Бълг.народ търпи достатъчно икономически лишения от помощта за Украйна.Според мен тези наистина няма да посмеят да пратят войски там,защото знаят,че тогава народа ще ги измете!

278

Анонимен

преди 2 месеца

Това значи, че в момента тече подготовка за изпращане

277

Анонимен

преди 2 месеца

Ще пращаме миротворци. Никой вече не праща войници.

276

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам как не праща помащта на Укрпайна припомням, че е получил висшуто си в Масква...

275

Анонимен

преди 2 месеца

а това е академик Васел Проданов не Академик Денков ... На никой не му пука, че Европейския съюз отива към дъното докато слугува на тактическите и стратегически интереси на САЩ. а САЩ са си прави, що да дават помощ на Украйна, разиграват циркове в конгреса има будали които ще дсадат мвесто тях.

274

цитат от В. Проданов

преди 2 месеца

Европейският съюз ускорено изостава икономически от САЩ. Средното годишното нарастване на БВП на ЕС през последните четири десетилетия е по-ниско от това на САЩ, 5 пъти по-ниско от това на Китай и 3 пъти по-ниско от това на Индия. Делът на БВП на ЕС по паритет на покупателната способност през 2021 г. е само 14.85 % от световния БВП. По номинална стойност е по-висок, но като дял от световния БВП намалява ежегодно. Страните, които днес са в ЕС, заедно с Великобритания през 1980 г. са произвеждали общо около 34 % от световния БВП, през 2008 г. той е паднал на 30.2 %, а на САЩ е бил 23.1 %. Все о

273

тя

преди 2 месеца

Тагарев работи единствено за Украйна на наш гръб ,а за българската армия "кучета я яли "!

272

тя

преди 2 месеца

Ти какво направи за българската армия ?! Само я опоска за чужди интереси !Ако пратиш наши момчета и не се върнат живи ще бъдеш разкъсан на парчета , затова е туй обещание, щото си знаеш какво те чака ! !

271

Министър Тагарев

преди 2 месеца

Няма да изпращаме войници в Украйна.Ама Аз и Роско Плювнев, Паси, Денков става за дрон плшило, и още министри и депутати ОТИВАМЕ, АЙДЯЯЯ

270

Изроди сте!

преди 2 месеца

- Какво да изпращате?! Цял свят видя, че Русия ви надвива! Усвоят едни високи заплати, ходят като някакви манекени с ризи и костюми, цял живот по съвещания и банкети - пък НАТО едно голямо нищо! Нула! Лукавите западняци се чудят откъде на хванат бедни наивници, та да *** другите, а не те! Армия от ЛГБТ! Богопротивни изччадия!

269

Анонимен

преди 2 месеца

Защо Тагарчук и сапунджията са още тук? Защо не са в на бойното поле в Украйна? Същото касае гнома, Мирчев, Бойкикев и няколко десетките плазмодии, който са на заплата към НПО-та и стриктно следват "препоръките" от Козяк!

268

Пантелей

преди 2 месеца

Пътнико свиден ...

267

НОМЕР2

преди 2 месеца

А защо? България трябва да даде своя дан, за унищожението на нейния враг номер едно, Империята на злото!

266

Да попитам:

преди 2 месеца

Има ли все още някой,който е с всичкия си да вярва на този най-долен и гнусен продажник и предател? От него нищо не зависи,той е слуга на чужди господари и работи срещу нац.интереси на България! Ако искаме да спасим Родината си трябва незабавно да изметем сатанинската сглобка от властта! Оставка,предатели!!!

265

Писна ми

преди 2 месеца

Министър Тагараенко,който най-продажнически е увесил украискито знаме на министерсвото,трябва да бъде съден за държавна измяна!Продажник!

264

Анонимен

преди 2 месеца

Дано се махне по-бързо Тагарев

263

Анонимен

преди 2 месеца

Абе копейкаджии скапани, какво не му харесвате на Тагарката? Не ще да ви играе по свирката а?