23

Сержант

преди 3 месеца

До до ТаняНали знаеш, когато ти дават нещо без пари, стоката си ти. Путин показа, че човешките животи нямат значение за имперските им амбиции.

22

Анонимен

преди 3 месеца

До коментиращите: Не се издавайте, че НАП чете също:)))

21

Анонимен

преди 3 месеца

До 21, да бе, ама и данъци не плаща ;) после ще врещи и той, че пенсията е ниска :)

20

Анонимен

преди 3 месеца

Нямат никакви депозити. Повечето имат само заеми да връщат и живеят от заплата до заплата. Купуват всичко на изплащане, вземат кредити отвсякъде откъдето им дадат и цял живот плащат лихви. Даже и на децата и на внуците си завещават основно дългове. В най добрия случай някой умирисан апартамент и паянтова къща на село и 20 годишна кола.

19

до 20

преди 3 месеца

Иначе казано печелиш колкото 2ри курс студент в ИТ сектора. Тъжно, честно казано. Ама сам си си избрал, де. 4000лв. взимах преди около 10 години млад и зелен 4ти курс. Сега само плоският ми данък е толкова кажи-речи. Та, отплащат се други неща, а не ЕЛЕМЕНТАРНАТА математика...

18

Учител по математика

преди 3 месеца

Имам приятели от КТ "Подкрепа", работят за общото благо. Аз преподавам в столична гимназия Математика от 8 години, получавам чисти 1600 лв. + бонуси + пари за дрехи + надбавки и към 2800 лв. връзвам. Отделно давам частни уроци по математика, за 60 минути взимам 50 лв., все пак това е математика, не е физическо. Общият ми доход е много над 4000 лв. за месец с частните уроци. Работя с 18 частни ученици. Но съм учил и трудил. Математиката изисква жертви, но после се отплаща

17

до таня

преди 3 месеца

Танче, Путин наистина беше готов да ни дава, ама ние се правим на по-европейци от европейците. Човека си го каза - ако ни подкрепяте за вас ще има и петрол и газ и всички суровини БЕЗПЛАТНО! Ама така нашите политици няма как да изкарат рушвет!

16

Таня

преди 3 месеца

Той Путин щял да дойде и да им даде. Това им е мантрата на повечето. Дъно...

15

Хахахахахахахахахаха

преди 3 месеца

Напротив! Просто вие пускате тази пропаганда за да оправдавате съществуването си. Фактите говорят съвсем различно :) И това е добрата новина!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Само се оплаквате, че сте безработни, взимате малко пари, не знам какво си, ами направете нещо по въпроса да се издигнете нагоре! То не е да вдигнеш ръце към небето и да молиш Бога, той ти е дал ръце, мозък, здраве, крака и ти трябва сам да се бориш! Упоритите, нахалните, безсрамните и безстрашните винаги успяват!

13

Сержант

преди 3 месеца

Цял ден мързелува, не иска учи и да специализира, каквото спести го превръща в бира, после управляващите му виновни. Носталгията по онова време ги гони, защото без да работиш държавата даваше по малко но на всички. Пак бяхме най-бедни, но и бяхме затворници. Може да се развиеш само с разрешение на партията. КТ Подкрепа, покаже колко процента са, хора учили и се лишавали от свободно време и с какви спестявания са и какъв им е стандарта на живот. Е точно тези мързеливите.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Дайте ми ЕДНО логично обяснение да работиш за 2-3000лв. в днешния дигитален свят и възможности за дистанционна работа във всевъзможно сфери. Аз ще ви дам- мързи ви и сте неадаптивни и функционално неграмотни за този променящ се свят. Днекса се търси това, утре- друго. Адаптираш се, променяш се. Човекът е оцелял, защото е мислещо адаптивно животно с по-висок интелект от останалите животни (не важи за голяма част от българите, не се възгордявайте).

11

Анонимен

преди 3 месеца

Как бе? Кокорчо рече, че направо сме пращяли от пари откакто той е фаянсов министър.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Въпрос на избор е дали ще си бачкотещ бачкер или проспериращ кариерист или бизнесмен. А защо не и хитър програмист (да се разбира квалифициран кадър- архитект, лекар, зъболекар, дизайнер) хем с кариера, хем с 10 странични бизнеса?! Всеки сам си избира към коя класа да принадлежи. Не се намираме в КНДР, Китай или Русия.

9

до 10

преди 3 месеца

На "останалите" са им виновни управниците, че не искат да учат и да се квалифицират? Какво точно очакваш да направят управниците, ако ти не искаш да се промениш?

8

Повтарям го за

преди 3 месеца

пореден път. Банките ни делят на три категории доходи до 10 хиляди лева годишно, доходи до 50 хиляди лева и доходи над 50 хиляди. Подозирам, че средната категория е не повече от 10% от населението, а последната категория 2-3%. Останалото "благоденства" от умните постъпки на управниците.

7

Предприемач

преди 3 месеца

Кеш почти не държа. Имам в банкови сметки не повече от 400 000лв. Инвестирам всичко.

6

Аноним

преди 3 месеца

Кой от управляващите го интересува това никой гледат себе си да да облагодетелстват от заплати милионери за нищоправене бързо лесно инфлацията стана 50% доходите никакви цените на стоките и услугите и горивата растат правителството какво прави нищо

5

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Каква България? Сглобарите раборят за:кра вария, ус райна, муд жите, които приютяват ( престъпници и у бийци с по няколко присъди).Каква България? алфи е договорил и жива сила за уср.България не е важна.

4

Анонимен

преди 3 месеца

"Обосновано предположение". Думичката "депозит" се обезсмисля, затова вероятно 49% от хората отбягват да използват тази банкова "услуга", която мислено ги ограничава с накакъв "дата на падеж" чак в някакво бъдеще време. Няма никаква обсоновка предположението на КТ-то.