16

Анонимен

преди 2 месеца

Е не се стрхуват ,че се борят с пп за десет процента )

15

Анонимен

преди 2 месеца

Доколкото разбирам, градската организация на БСП е застанала зад сегашния си председател Ив.Таков. Ако на изборите тя застане отново зад него, нещо повече - като първична партийнаорганизация тя изгони леля Корни, какво ще правите тогава: ще изгоните БСП-София от БСП- Корнелия Нинова? Ставате смешни! Не разбирате ли, че К.Нинова и НС на БСП в случая се намират като скачени съдове в кръгова отбрана , защитаващи се едни други?!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Божее, един от пажовете на леля Корни публично известява: Ние не се страхуваме от избори 2 в 1 Кои ние - Изпълнителното бюро и НС на БСП? Други останаха ли?

13

ЧЕНЧЕВ......

преди 2 месеца

От тринайсет години ви спукват от бой на избори....явно ви е малко, че сами се предлагате да ви ошамарят пак.....немате срам и достойнство.

12

И да се

преди 2 месеца

Страхува, и да не се страхува, резултата е ясен.

11

Бесепар

преди 2 месеца

От червените кхмери нищо не зависи и няма да зависи.На евро изборите краха им ще е забележителен .

10

Анонимен

преди 2 месеца

Kиpo ga нe e gaл нa Kaka kogoвeтe?

9

До Дерзайте

преди 2 месеца

На теб ЦРУ ли ти забранява да гласуваш за левите партии?

8

Ченчев,

преди 2 месеца

Когато Нинова предложи мултака Вежди за председател на НС,вие се бяхте сдружили с ГЕРБ .

7

Анонимен

преди 2 месеца

Разбира се че не се страхува. Точно така и Путин не се страхува за изборите и Лукашенко също, защото не са честни избори а нагласени и изфабрикувани. Както в Русия и Беларус така и Северна Корея и Иран

6

Дерзайте

преди 2 месеца

Манипулират цялото население със СРС техника забравете за честни избори, това го правят в цяла Европа и дори Руснаците ни се подиграват! ЦРУ правят така, че Левите партии да имат под 10% и да са незначителни! Ама вие си знаете!

5

Василев

преди 2 месеца

Още от времето на Станишев тая партия взе да се спуска надолу. А сега при Нинова се довършва, ските са намазани и спиране няма.Това ръководството отблъсква и малкото млади,които левите идеи им допадат.Ще се борят на едни следващи избори да минат 4%..Властта погубва.

4

От хората

преди 2 месеца

Спрете да се "дъвчете " вътре в ръководството,а почнете да се държите като партия над 100 год.Обърнете внимание на обикновените членове, оставете гаулайтерите.Започвайте с агресивно държание,не мълчете,ако трябва, освободете се от неудобните,независимо кои са.От последните избори видяхте ,че печелят тези с арогантно държание .

3

дедо ви

преди 2 месеца

тия от бсп начело с нинова не спират да повтарят едно и също : не ни е страх от избори , готови сме , последователни сме :) и губят изборите като слизат на долу в класацията .

2

Зозо

преди 2 месеца

Хахахаааа, на другите избори БСП ще вкарат 10 депутати максимум :)))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 2 месеца

Безстрашни!Току виж,минали четирите процента с Корнелия начело...