313

Анонимен

преди 1 месец

Фашисткият ум на Денков е окупиран от лъженаука и фалшификации на историята.

312

Анонимен

преди 2 месеца

Това кой поред Пейтриът унищожиха? Водите ли им бройката? С хаймърсите се справиха вече..

311

Анонимен

преди 2 месеца

Честито,фильовци, фондът за национално развитие вече е почти свършен. Точно слушах двама руски икономисти. На единия думите му бяха: пари няма. Значи или ще девалвират рублата,или ще вдигнат данъците. Като второто е малко вероятно, защото бизнеса го изтискаха почти докрай,вече. Бас хващам,че минат ли изборите, рублата ще изхвърчи като китайски фоерверк.

310

Денков

преди 2 месеца

За тебе няма страшно да ти окупират ума! Не се окупира това, що го немаааааа

309

Със сигурност

преди 2 месеца

Умът на сапуненият Денков е окупиран!

308

ЦИТАТЧЕ

преди 2 месеца

За днес украинците са се простили с два МИГ-29, един Абрамс, РЛС и пускова установка на "Patriot" + 32 американци в Покровское. Интересното с Абрамса е че за първи път се вижда как участва в бойни действия. Изстреля няколко снаряда, а след това показаха кадри как гори.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2024/02/26/otstyplenie-na-ukrainskata-armiia-ot-selo-lastochkine-zapadno-ot-avdeevka.599525,2#comment-newest

307

Анонимен

преди 2 месеца

МОРАЛНО!?!?!?! А НЕ Е ЛИ НЕМОРАЛНО, А ПРИНУДИТЕЛНО?!?!?!?!

306

Бг

преди 2 месеца

Абе бахлукк Пърденкоф, тея в уксрайна биха и гониха българи, забраняваха български, а ти им лижеш газа. Най доброто да падне нещо и да му размаже мозъка на пудинг. Каква долна из-м-еттт...и тоя ни е премиер...ама че смет....Оставка, съд и затвор !!! Какъв позор !!!

305

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

От слу гинаж на евро д же ндъризма , ще ни натикате във война. Но няма да ходите вие, нали алфи

304

Анонимен

преди 2 месеца

А НА ДЕНКОВ МУ Е ИЗПИЛ АКЪЛА!!...

303

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Не се бои Денкофф при теб Врага няма какво да окупира!

302

Денков достоен

преди 2 месеца

Денков и Тагарев са достойни българи. Копейките рублолюбци срам за БГ!

301

Идеалист

преди 2 месеца

До Христо ХристовДенков е назначен с унужението на ГЕРБ и изпирането на Боко- предателя на всики и всичко!

300

Идеалист

преди 2 месеца

При теб няма да стане, няма какво да се окупира.

299

Анонимен

преди 2 месеца

Хубава седмица беше предната. Самоубийството на Мурз; 2 построявания на *** ударени от Хаймърс; поредния А-50. В руския телеграм даже вземането на Авдеевка не беше съпроводено от овации,а с леко униние. А сега Денков в Киев.. нашите фильовци не им е лесно :)

298

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам и тукашните тролчета са на ниво ерефия. Украинска народна република е създадена след разпада на руската и австоунгарска империи. През 1920г идва червената армия и ги "освобождава". Те тогава и Полша се опитаха да "освободят" ама ядоха на теслата дръжката. Къв Ленин,кви 4 лева?

297

Анонимен

преди 2 месеца

До Хей 301. Киев да не би да е бил украинска столица бе историк ?

296

Анонимен

преди 2 месеца

Докато сърцето, душата и хазната на мишок Денков са окупирани само от Сорос.

295

Случаен минувач

преди 2 месеца

Денков не познава въобще историята, изцепи се, че с Украйна имаме отношения от векове... Освен химия има и други науки, Денков! Попрочети малко! Украйна е изкуствена държава, създадена с декрет от Владимир Илич през 1920, малко преди той да получи първия си инсулт! Идеята е била да се спре войната с Полша и освен това, вече е имало идея за създаване на СССР! И СССР се създава само година след учредяването на Украйна! Никаква обща култура, Денков! Обща култура - слаб 2!

294

Анонимен

преди 2 месеца

Засега изводът ми е: да,лилипутът е престъпник,но самото им общество е такова. Не знам какво трябва да стане че да се променят. Не ми побира акъла,как общество,което толкова изтрада. Първо от военен комунизъм,чистки,голяма война,всички прелести на социализма,след това войни толкова ще деградира