116

Анонимен

преди 6 месеца

Аме те май бяха казали ,че Азовци в плен няма да вземат.Да са слушали.

115

Горд Българин

преди 6 месеца

Западната пропаганда продължава - Буча 2 е ситуацията.

114

Анонимен

преди 6 месеца

Направо да ги мятат с атомите и да приключваме с тая драма. По-малко прозападни фашисти, по-добре.

113

Анонимен

преди 6 месеца

А ВОЕННИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО РУСКИ ВОЕНОПЛЕННИЦИ КАКВО СА? НЯКОИ СА КАЧЕНИ В УКРОТЕЛЕГРАМИТЕ. АМИ ОФИЦИАЛНИТЕ МЕДИИ, КОИТО ОБИЖДАТ РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ НА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ КАКВО СА? това език на омразата ли е или на любовта?

112

Анонимен

преди 6 месеца

На този преразказ ли да вярвам или на очите си? Видеото всеки може да го гледа и там се вижда как докато част от хохалите се предават, други двама откриват огън по руснаците! Еми какво да правят раашките освен да отвърнат на огъня?!

111

СПРАВЕДЛИВ

преди 6 месеца

Каквото са търсили ,това са намерили.Укропите разпространяваха видео с набиването на кол на руски войник ,а друг беше разпънат на кръст ,но този Дмитро Лубинец тогава е бил сляп.Зверствата на укропите са далеч по-отвратителни от руските.Самите укрофашаги са долни и подли зверове.Никаква милост за убийците на 14000 руски деца в Донецк и Луганск.Цялата фашистка бърлога Уссраiна трябва да бъде изпепелена.

110

РОШКО

преди 6 месеца

АЗОВЦИ В ПЛЕН НЕ ВЗИМАМЕ, РАЗСТРЕЛ НА МЯСТО

109

Анонимен

преди 6 месеца

На руснацжите не им требват украински пленници. Само разходи за храна и охрана. Биха оставили живи само тези, които има шпанс да са проруски. Усетят ли, че са нацита, всичко под ножа. Няма да направят същата грешка като в Мариупол.

108

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам дали помните, но няколко пъти през годините Балтийски политици се изказваха, че Украйна никога няма да влезе в ЕС. Знаете ли защо? Ами защото същите тези политици бяха завлечени с огромни суми от украинците. Украйна дори си позволи да завлече с 5 милярда китайците. Резултата? Същите тези китайци подариха на Русия дрони за 15 милиона колкото да им запълнят дупките за първо време и им подариха технилогии и машпини за производство на дрони. Украинците сами се самоубиха. Никой не ги убива.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Тия със сниманите клипчета с издевателствата, без значение руснаци или уктаинци, си ги издирва после противниковата страна. Ако ги набарат 100 % няма да им простят за направеното. И не би трябвало.

106

Анонимен

преди 6 месеца

До 82-ОМБР Ха, че xoxлите започнаха първи, не помниш ли? Каквото повикало, такова се обадило! И сега пленените укрита са в пъти повече, както и екзекутираните на място. За какво са им на руснаците пленници? Имат 28 000 пленени xoxли, ще има за обмен предостатъчно.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Да, избиха ги като мръcни пceта! Така трябва, просто малко напомняне за масовите екзекуции от страна на xoxлите. Аз нали ви казах, че пленници няма да има? Преди час излезе клип, на който xoxлите разстрелват двама руснаци с вдигнати ръце. Хайде да не се правим на луди за пенсия и да напомним, че първите случаи на екзекуции бяха от украинска страна. Апропо, нещо за ротшилд?

104

Анонимен

преди 6 месеца

До 82-ОМБР 103 - и те екзекутират. И двете страни извършват военни престъпления. Всяка страна обвинява другата в такива. Такива са правилата на войната.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Че те украинците не са спрели да екзекутират от средата на 90. Дори сумати български бизмесмени екзекутираха. Можете да питате всеки един "бизнесмен" от бившата държавна сигурност - нямаше нормален информиран човек, който да иска да ходи да прави бизнес с Украйна на място. Повечето от тези, които отидоха, или не се завърнаха, или се завърнаха с огромни загуби. Толкова за украинците.

102

Гризел

преди 6 месеца

Ако това е вярно е наистина чудовищно и безбожно!Всеки който е безмилостен и жесток,сам няма да намери милост в съдния ден.

101

Зверове

преди 6 месеца

изчадия!

100

Анонимен

преди 6 месеца

До 85... Само че хората не умират заради земята, а заради политиците...

99

82-ОМБР

преди 6 месеца

Украйнците да започвет и те да екзекутират! Война е!

98

Анонимен

преди 6 месеца

Загубите на Украйна само за тази година вече са над 31 000. Зеленски вероятно това е искал да каже с тези бройки.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Това са глупости. Екзекутирали са много повече. Украинците загубиха там са над 10 000.