94

ха ха ха

преди 2 месеца

На една от последните си речи пред избиратели Джо обърка сестра си с жена си . Наложи се да му обясняват коя коя е .... хахахах. Искрено се надявам това със "секккса" да е грешка на някой млад служител от PR отдела му а не думи на самия Байдън.... че иначе голямо пооорнно става у тях. Абре, той нали имаше и куче ..... Мъжко ли е или женско ? За мен лично няма никакво значение , вероятно и за Джо , ако си е глътнал Виагграта, а жена му не е наблизо..... горкото куче.

93

Джо Бидона

преди 2 месеца

Само да си спомня къде ми е виаграта и как се казваше жена ми - ще я сксм!

92

Анонимен

преди 2 месеца

/КРОСС/ Първият американски танк M1A1 "Абрамс" е бил унищожен край Авдеевка, това съобщи каналът Rybar Telegram, който публикува видео на горещият танк.Според руските военни, танкът първо е бил ударен от дрон-камикадзе, а след това е довършен с изстрел от гранатомет на бойци от 15-а мотострелкова бригада.

91

Sexmashine

преди 2 месеца

Понеже забравя много и повтаря направеното много пъти и за това е като секс машина! Подновяваш батериите и отново!

90

Анонимен

преди 2 месеца

Злоупотреба с човек в деменция - могат да твърдят, че е казал, каквото си искат. Пък иначе човекът с деменцията е президент на САЩ, което повдига едни други въпроси....

89

ПРЕДИЗБОРНИ СТРАСТИ

преди 2 месеца

Предизборно трябва да му излъскат и МЪЖКОТО РЕНОМЕ на Стария Джо.

88

Бай $0 Ви

преди 2 месеца

Па язе не съм пипал жена от 55г....е па не сам умрел. То така стана оти тия наще моми, като ми видят джоба, празен и бегат чак у другио град. Знаем само, че на комшии и приятели главите им често стават на кратуни.

87

питам се

преди 2 месеца

Чудя се, дали американците не смятат, че е унизително такъв екземпляр да им е президент!? Но от друга страна ние си имахме Плевнелиев, магарето на ББ, и си го търпяхме......

86

5КОВ

преди 2 месеца

Не е уточнил с кой ....

85

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Едва ли помни какво е това!

84

Хахах

преди 2 месеца

Добрият секс, но с кого? Бяха публикували доста приеснителни като съдържание части от дневника на дъщеря му и навикът му да влиза да се къпе с нея..

83

смях

преди 2 месеца

Тhere is only one question ? Байдъна от мъжката или от женската страна е в правенето на кекса ? Питам ? За жена му знаем.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Поредната пропагандна статиика ни казва че спинкаме сладичко, или поне да спинкаме че нелигитимната схема да продължава.

81

Джо Байдън

преди 2 месеца

Мойта баба като си я представя на 12 години и ми става ! Поздрави от Вашингтон .

80

Анонимен

преди 2 месеца

Аааааааааааааааааахаххахахахааа.....аааааа, ще падна! Тия надминаха и Северна Корея...!! Сега, Тръмп за да отговори на "удара", трябва да каже колко старици е "оправил" в съблекалнята. Ааа, пардон. Не може. Защото има хиляда обвинения и стотици милиони долари глоби, и ще лежи стотици години в пандиза. Това Ал Капоне, Дилинджър и компания ряпа да ядат. Тук говорим за най-опасния престъпник в САЩ за всички времена...Тръмп!

79

Анонимен

преди 2 месеца

В Америка има един виц: Веднъж президента Бил Клинтън така се напил че спал ....с жена си .

78

Анонимен

преди 2 месеца

Имах съмнения,но сайта ги потвърди. Истинския Байдън е МЪРТЪВ!

77

Анонимен

преди 2 месеца

А тия, които не правим секс и нямаме половинки

76

Бай Чеп

преди 2 месеца

До Бай Ч.е.п (69): Абе симпатяго защо ми ползваш ника бре? Вземи си измисли друго именце или и това не ти се отдава! А относно това, което е споменал Байдън... Ами възрастен човек, искал е да каже, че Джил му прави хубав КЕКС.

75

До 67 Сата НАТО

преди 2 месеца

Най-примитивния драскач! Щях да напиша коментатор за малко, но се сетих за кого пиша!