217

Анонимен

преди 2 месеца

Много са странни тия негови числа с тройките: 300 милярда профукани кеш дадени му пари; 31 000 загинали войници; всякоп трето УКР настъпление на Запад позволява само едно напредване на Руснаците. За всеки загинал Украински войник, дефакто Щатите са зплатили на Зеленски по близо 3 000 000$. Никой не пита къде са мильоните защото Елена си копува за милиони колиета, гердани и гривни без да е убита

216

Анонимен

преди 2 месеца

Намерили са ги в клозет на офицер от СБУ и за това не се получи! Да не се чудите и чудиме защо така стана

215

Анонимен

преди 2 месеца

Знаем че контра настаплението. на зеления е с марихуана и канабис

214

217

преди 2 месеца

пожелаваш успех на бизнесмени, които пукната пара не дават за теб и не знаят кой си заблуден

213

Анонимен

преди 2 месеца

...да пожелаем успех на Tръмп и Путин, да настане най- после мир по света...

212

him

преди 2 месеца

Зашо мислите се събраха оня ден в Киев - няма /чуждестранни/ пленници! Не украинско и не руско говорящи вояки се унищожават на место! Много боли!

211

Fena

преди 2 месеца

Малко стана като на земеделците. Веднъж помощи, втори път субсидии и сега си ги търсят, че и на бой налитат с тракторите! Как да му обясниш пазарната икономика и добавената стойност? Ами те (урки и земеделци) просто свикнаха да прибират едни пари, дето не са техни и край! Комбайнерите станаха милионери, а напушените комици - милиардери! Ама кой плаща сметаката?

210

Советская разведка

преди 2 месеца

През Втората Световна война плановете на немското командване в Берлин попадат в Москва преди да стигнат до немските генерали на фронта. За 80 години нищо не се е променило, както гледам :)

209

...

преди 2 месеца

Този започна да звучи като божинката. Че на Кремъл това му е работата, макар да се съмнявам избщо сте имали план.

208

мдамм

преди 2 месеца

видяхме че *** за каца не става от тея. айде давайте си половината държавица, връщайте парите на запада да си харчат и се предавайте на джуджанка от кремъл.

207

Анонимен

преди 2 месеца

Готово, вече всичко е далеч по-лесно за приемане, след като Зелето оправда некадърността на собственото си командване, лошото снабдяване и зле обучените си войски с най-простото обяснение "предали са ни". Така, така, всичко се развива по план.

206

Анонимен

преди 2 месеца

До Само в прословутатаА истинското име на Бахмут е Артьомовск, руснаците използват основно второто. Украинците са преименували голяма част от селата и градовете.

205

Анонимен

преди 2 месеца

Успех на Кремъл, нека камък върху камък да не остане от фашистка Украйна!

204

Поручик Ржевски

преди 2 месеца

То аз ги имах тези планове, а също и всички читатели на днес.бг. Така че никак не ме учудва, че и Кремъл ги е имал тези планове. Не знам във военните учебници на Украйна и НАТО така ли пише - да дрънкаш за контраофанзива 3 месеца и после да я започнеш?

203

Само в прословутата

преди 2 месеца

контра-офанзива са загинали два пъти повече войници от колко твърди Зеленски. Отделно, Бахмут, Авдеевка, Кринки, Роботино, Соледар, Мариупол, Маринка, Херсон.... списъка е дълъг, невъзможно ниски са тия стойности. Пък ако са истина, защо са им 400 хиляди нови войници? Защо не 40 хиляди, за попълване на загубите? Защо са тия твърдения "Всички трябва да воюват!"? Не ми се връзват с приказките на Шехерезада.

202

Анонимен

преди 2 месеца

Тези украинци,които настояват войната да продължи отдавна са се изнесли от Украйна и нямат близки на фронта.На това,,Дайте да дадете '' трябва да се сложи край.Да се връщат и на фронта,не да обикалят улиците на европейските градове със знамена и лозунги и да обиждат като наричат тези,които не са съгласни с поведението им -убийци.Омръзнаха на всички обикновенни хора с наглостта и нахалството си.Достатъчно ви помогнахме!

201

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски да спира с ,защото жив млад здрав украински мъж няма да остане-или убити ,или осакатени.Градовете и селата макар и трудно ще се възстановят,но за похабените животи няма връщане.

200

Анонимен

преди 2 месеца

Хаха да им забрани разузнаването, не е честно. Тyпан.

199

!

преди 2 месеца

Само да спомена, че все още руската армия не е влязла в бой - дотук са само наемници и доброволци.

198

?

преди 2 месеца

А вие , укрите, не знаехте ли за укрепленията на Суровикин? Имахте снимки от космоса, предоставени ви от САЩ. Тези снимки се показваха и по българските медии. Защо ги пренебрегнахте? За да видите как горят немските танкове? Айде, юруш, сега с американските соамолети! За да видите дали ще ги свалят руснаците. Това ли ви е целта? Да избиете народа си, за да се пробват натовските въоръжения.