17

Обосновано заключени

преди 2 месеца

От превозвача в Шумен явно приемат, че щом шофьорът -пушач не е "шумен", а тих, значи това не се случва в Шумен

16

шът

преди 2 месеца

ами кво? Добре че не кензат .

15

Анонимен

преди 2 месеца

ба нека си пушат, ко? Едно време у дискотеките кво беше, не можеш видиш дансинга, димна завеса тютюнева

14

баба мара

преди 2 месеца

шофъорите освен че пушат говорят безспир по телефона и се чува в целия автобусняма контрол в авт 111 люлин младост масово са без билети чалга висок говорстъпват с краката по седалките ако случаино попадна на контрола се заяждат спенсионерите че не са си валидирали картата в това време индииците слизат от авт

13

До 12

преди 2 месеца

Не, пътува по един шофьор, просто имат схема всеки ден кой да кара до това село от града. Не са по двама едновременно. Та ако на някой му стане лошо трябва да действа бързо и да отбие / спре и ако може ще дойде след време някой да го смени. Между другото същото е и положението с междуградския автобус до София.

12

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 3 Пътуват по двама ако единия получи инфаркт другия да го замести. Както при машинистите на локомотиви.

11

Дядо Соци

преди 2 месеца

До Анонимен 7 Нали си виждал как в Индия се возят на покрива на автобуса или висят на гроздове на стъпалата на влака. Харесва ли ти. Това е пазара за газ на Путин . Ама не искат да плащат с рубли.

10

Али Реза

преди 2 месеца

Аз в моя рейс пуша. Насила никого не карам да се качва

9

Пенсионер

преди 2 месеца

Подавам сигнал. На всякъде се пуши безразборно , и никой не проверява и наказва.Сега има по важни въпроси, как да се намести сглобката да останат на власт.Как си представяте шофьор пушач да не пуши 2-3 часа ?Нали ще направи катастрофа ,като се изнерви.Пушачите ме разбират.

8

Ром"с

преди 2 месеца

Гановска работа,хубава работа амаганьовска!53

7

Анонимен

преди 2 месеца

В страните от третия свят е нормално да се пуши в автобусите.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Отмениха казармата и ето какво стана.

5

Бау

преди 2 месеца

Оди пеш, бе!

4

Xa-xa

преди 2 месеца

Да уволнят шофьора пушач. Друг едва ли има, който да наемат. И да си ходят до Макак пеш. На чист въздух. Пък не е и далече от Шумен. Аман от мрънкала :)

3

Анонимен

преди 2 месеца

За съжаление според мен няма шофьори за тези линии и искат не искат хората търпят. Аз живея в един град близо до София. При пътуване до близко село от града обикновено се сменят двама шофьора, които пушат. Мисля, че и двамата са на над 60 години. Ако един си тръгне сигурно линията ще пропадне. От единия съм чул, че са четирима (фирмата, но обслужва и други линии) и ако един си тръгне сещате се.

2

до 1

преди 2 месеца

Щото това не ти е селската ти тоалетна бе квартален бек, ще уважаваш другите на публично място да не ти свият сармите шматка

1

Анонимен

преди 2 месеца

Що да не пуши .