33

анонимен

преди 2 месеца

Камилата разби семейството на грозния принц Чарлз, сега крал, седна на трона на стари години и взе да размахва пръст на децата му! Не, че Хари не си го заслужава, но старата камила няма моралното право на това!

32

}

преди 2 месеца

- майка днес ми дърпа ушите и не ми даде десерт; - горкия, не й обръщай внимание, нали имаш мен :Л, хайде+...

31

{

преди 2 месеца

Представям си: тая мойта вчера като се нацупила, като пуска едни коси погледи, ще се разплаче но повърна; - Ау, смех, хаха, жалка, покажи, покажи как гледа, хихи хаха. - Днес облякла рокля на рози, червосала се, една грамадна кофа с перо сложила на главата и се прави на любимка на публиката; - ха ха опитва се малката кифла да те засенчи, ще й намерим цаката, заедно завинаги,хайде влизай

30

дедо Ташунко

преди 2 месеца

Стара грешница е тази камила, Хари ми е симпатичен. Брат му е вампир като цялото кралско семейство. Царе и царедворци да вървят по дяволите! А на Хари и жена му пожелавам семейно щастие и здраво да се държат един за друг.

29

Резервната

преди 2 месеца

Да си мълчи тая и да се радва, че изобщо някой я сифери. Малоумие как я прие народа след издевателствата над Даяна - истинската кралица!

28

Реалист

преди 2 месеца

Хари подлуди и баща си, и баба си, и брат си! Злепостави ги с манипулативната си книга, сега се прави на загрижен, но по-скоро злорадства!

27

Мнение

преди 2 месеца

Хари ги съсипа и кралица Елизабет, и баща си! Хари е наистина позор, изложи всичките си роднини в тъпата си книга, а сега се преструва на "любящ син"! Лицемери и интриганти са Хари и жена му, а не Камила!

26

Х

преди 2 месеца

Тя по същия начин каза на Даяна " Ти си имаш всичко, остави Чарлс на мен" върховно безочие и подигравка. Явно любимото занимание на двойката е да злорадстват, намерили са се.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Подлудиха Даяна и тя започна да търси щастие и признание извън брака, което й коства развод, а после и живота. В дъното на всичко това е явната връзка на Чарлз с камилата. Те дори не криеха прелюбодеянието си, а дори напротив, парадираха с него - нещо, което едно 19-20-годишно момиче не може да асимилира. Тази сега какво очаква, да бъде любимка на момчето, което още невръстно остана без майка заради нея?

24

Анонимен

преди 2 месеца

Само кралят може да забрани на сина си да идва да го посещава. Камилата къде се тика, тя е само консорт?

23

Дф

преди 2 месеца

До летял от луксозния си дом... потомствен интригангка прозрачна

22

Анонимен

преди 2 месеца

Целта оправдава средствата - премахваш всички по пътя си и се качваш на върха! Достойно за уважение. И потвърждение за ценностите на западното общество. Като се наяде въшката, излизала на челото...

21

Хари

преди 2 месеца

Тая поне да беше Кобила, ами тя обиконевна Камила, я у лево камило..

20

Анонимен

преди 2 месеца

Ега се пукккне през гърба дяволското изчадие. Мъжа й да не види бял ден от рака и тя с него. Това гнездо на сатани трябва да бъде разрушено!

19

Анонимен

преди 2 месеца

А камилата да си ходи в Африка.Какво търси в двореца...

18

Тези ме разбраха ли

преди 2 месеца

2 4 8 16 32 64 минути за посещение

17

Анонимен

преди 2 месеца

повтаряйте бързо: камила под камила, камила под камила, камила под камила

16

Анонимен

преди 2 месеца

До ДендиИстинска кралица и любов??? Пари, денги, мъни, моне, злато и власт е това. Кралиците и достойните хора не се занимават с женени мъже и чужди семейства. Чалгата не нищо не ви е научила. ..

15

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Камилата чвно се надява и нейните отрочета да се уредят за престола...

14

Анонимен

преди 2 месеца

Докопа се до короната и злото се показа. Златотърсачката не остави на мира горкото семейство. Ако Даяна беше жива щеше да и избоде очите на тая *** за спорта. Всички златотърсачки все едно една майка ги е раждала.