Снимка: Getty Images

Съпругата на крал Чарлз Трети, кралица Камила, много се ядосала на посещението на принц Хари в Англия.

През януари принцът се завърна за 24 часа в родната си страна, за да се види с баща си, след като стана ясно, че кралят е бил диагностициран с раково заболяване.
 
Тогава се разбра, че Хари и крал Чарлз Трети се видели само за 30 минути. Но сега се твърди, че Камила била възмутена от посещението на принц Хари и го помолила да си тръгне.
 
Източник казал пред "National Enquirer", че Камила не била доволна от това, че принцът не е помолил за съгласие за посещение, преди да долети от САЩ.
 
"Нейно Величество беше бясна, че Хари долетя от луксозния си дом в Калифорния, без да получи съгласие от Двореца - и дойде с арогантно поведение. Казано ми е, че Камила е била възмутена. Тя е търпяла много злоба от Хари от години и нямаше търпение да го укори. Камила понасяше всичко, без да се оплаква, но той да използва рака на съпруга ѝ, за да се представи като "любящ син", беше последната капка, която преля чашата. След събирането на бащата и сина, чух, че тя е казала на Хари, че той е позор за баща си, семейството и монархията - и не остави никакво съмнение, че той не е желан обратно", разкрива източникът.
 
Още за случилото се между тях четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase