24

Анонимен

преди 2 месеца

Гледаме сериала Пре.би другарчето си...

23

Интересно!

преди 2 месеца

Набива се един факт - от всички медии ПП коментаторите се надпреварват да ни убеждават, че няма да има избори, а било просто надлъгване!? Явно много ги е страх от избори! Защо ли!? Защото реалните проучвания показват сривате на ПП, под сегашния резултат на ИТН!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Не си заслужава да четете какво са казали тези омръзнали на всички политологически врачки!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Както винаги във този час, форумът изпада в несвяс! Всеки пише си без притеснение и без да плаща дан на чуждо мнение. Понеже всеки занае, че: "Щом изяде един домат, той готов е за дебат. Щом изяде един картоф, той за битка е готов."

20

Анонимен

преди 2 месеца

Народът отива на избори и всеки път като прочете, какво е наляво му се появява кюфтенца, като прочете какво е надясно му се появяват кебапчета. Но и си гласува или за кюфтенца или за кебапченца. По времето на социализма нямаше избор. Изборът беше един.... да гласуваш едновременно и за кебапчета и кюфтенца и да чакаш на една опашка за да си ги купиш! А сега кюфтенцата и кебапчетата се разделиха и народа има избор когато са в магазина да си изберат кюфтенца или кебапчета да си купят без опашка!

19

ЛУД КУЧИСИН

преди 2 месеца

КИРО ФАЛИРА ТИ ЛИЗАЛКАТА !

18

Електрожен

преди 2 месеца

Нали са казали - колкото повече пушилка се вдига толкоз по добра ще стане заварката....

17

ЛУД КУЧИСИН

преди 2 месеца

АКО ИМА ИЗБОРИ ШЕ ВИ НАПРААТ ОШТИ ПО ЛУДИ !

16

ЛУД КУЧИСИН

преди 2 месеца

До Шефрет МОТОРЕТКАТА ЛЕНЧЕ НЕ ПАЛИ !

15

ЛУД КУЧИСИН

преди 2 месеца

КИРО НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ НА ХОД У КАНАЛО !

14

Л.Иванов

преди 2 месеца

Докога посланиците ще решават политически въпроси? България суверенна държава ли е или колония? По- скоро второто! Не случайно главатарят на мафията често , често посещава посолството на краварите!И не случайно сглобката непрекъснато взема погрешни решения, и най- вече по оотношение войната в Украйна, където се писахме по- католици от папата! " Не народ, а ***"!

13

Кенет Хаитянина

преди 2 месеца

Кви избори бе? Кой ги говори тези неща? Я Киро, Боко и Шишо, да дойдат малко при мене! Бегом бе, кирове!!

12

поредния театър

преди 2 месеца

Разиграват поредния цирк! Пак ще се спогодят и ще си разпределят баницата. Не искат да ходят на избори, защото знаят, че резултата няма да е в тяхна полза. А власт лесно не се сдава. Много им се услади на всички. Кокалът не искат да го изпускат!

11

eвроСглобка

преди 2 месеца

Надуват се за парлама.Никой няма да ги остави за кефа на руското посолство!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Това е партиен въпрос, защо Габриел се изказва от външно министерство? Била е в Европа, но си е останала с български манталитет

9

Само шум

преди 2 месеца

В интервю с проф. Близнашки той каза, че правителството (на сглобката) е било съставено под натиск от САЩ след посещението на ръководителят на Комитета по санкциите към Държавния департамент на САЩ Джеймс О'Брайън. Казал е (вероятно) на Бойко че, ако пречи на съставянето на правителството, ще му излезе името в списъка Магнитски. А сигурно е имал какво да каже и на Киро и Асен. И ето ти готова (не)коалицията. Сглобката е нужна за да обслужва интересите на САЩ. Не могат да я развалят.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Новите избори са минус единствено за незаконната сглобка, за която хората не са гласували.

7

:::

преди 2 месеца

Първо трябваше да се изходи парапета,а после жирафа.Така нямаше да изглежда смешно, и подозрително.А то излязла дългата захилила се ,като мисирка ,а на другия ден недоразумението от ПП уж кляка навежда се има работа за вършене ,емоции външно вътрешно,мани ,мани.Избори и всеки по пътя си клоуни.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Защо вече по студията ги няма Кольо червения, Чуков... какви точни коментари правеха едно време

5

Хм

преди 2 месеца

Тичайте в посолството да ви набият правилното решение....