9

Пиян залян

преди 2 месеца

Ванче , без Нинива нямаше да си никога в общ. съвет , че и в политиката дори ! 100% съжалявам , че гласувах за теб !

8

Анонимен

преди 2 месеца

На тая и липсват не само първите седем години,а и всички останали след това.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Той БАЦЕ и БСП ще си направи, ама не си направи..

6

Анонимен

преди 2 месеца

Интелигентният човек,Ванче,признава загубата и поздравява победителя.Ама къде у теб такива ценности,пред вид мястото,където си израсла.

5

Каква сексуалност !

преди 2 месеца

Вие сте ексхибиционистки като повечето жени в света . От малки ви възпитават , че всички са ви длъжни , че сте с привилегии и всеки трябва да ви се подчинява и да ви плаща безприкословно . В политиката поне си сдържайте емоциите и преживяванията.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Нинова пак заложи на куц кон,който само хвърля тъчове от ярост,че не е на първото място и всячески саботира СОС заедно с ГЕРБ и чалгарите.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Храни куче,да те лае.Ако не беше БСП,никой нямаше да знае за теб.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не за друго, поне за Ваня Коцето. К. бе прав!

1

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

А бе,Ваня Григорова,я си сложи очилата и застани до сефардската Корнелия Нинова!!!! Ще сте си лика-прилика,защото и ти си с козя физиономия.Ьащо се правите на ударени с тия театралщини,ще се мразите? Вие нас за некакви четирикраки ку-кувици ни взехте вече.Та вие сте си от един и същ еврейски хазари...пардон,КОЗАРО-ИБЕРИЙСКИ КАВКАЗО-ИСПАНСКИ РОМСКИ СЕФАРАДСКИ РОД! Хайде,застанете и двете с очила една до друга и се дръжте естествено. Питам! ДОКОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ЛЪЖЕ,ЧЕ НЯМА ИСПАНСКО МАЛЦИНСТВО?