21

Анонимен

преди 2 месеца

"има 12 партии. Герб и ПП са малцинство. Ей до това води като се гласува за спасители на енергетика, евро, русия, украйна дрън дрън. Гласувахте за измислени партиики, Е не са ви виновни герб и пп" - Гръюнисе, ама преди това и децата си гръмни шибек смотан.

20

Анонимен

преди 2 месеца

"припомни, че сегашната цена за час престой от един лев е дори по-евтина от билетчето за градския транспорт." - Нека нямащи те, да са облагодетелстваби, за сметка на имащите... Извратен!

19

До кога

преди 2 месеца

Това е насилие и рекет върху гражданите които бяхме излъгани за по добро бъдеще но уви...само проблеми които гонят и млади и стари от най скъпия град в Бг...без покритие...Те нямат нищо човешко а камо ли нещо за развитие на града..

18

Анонимен

преди 2 месеца

Е така е, перки/вятърни мелници, панелки слънчаци, зелени зони на двойна цена, затваряне на ТЕЦ, старозагорци ще са по зелени и от ЕС и градините с доматите на покривите.:))

17

Заралия до 14

преди 2 месеца

Жиката е кмет за 4-ти мандат. Пуска гювеч и на другите партии, но това не променя факта, че той е от ГЕРБ и управлява общината. Администрацията е от негови хора.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Тези т....нари що не го казаха това преди изборите

15

Анонимен

преди 2 месеца

Който е тарикат спира колата между блоковете там не пипат паяците да на преберат кола на някой от блока щото ще ги съди

14

Рендету

преди 2 месеца

Всичкото Съдии у Ст.Загоръ си направихъ Самоотвод от делото на Бабаитъ нарязал момичето, от Пловдивски съд също много "дипломатично" им върнахъ делото с формулировкатъ 4недостатъчно доказателсва"! Хубав град, бил съм там, Прекрасна държава беше Бг, но "Био-Матрялъ" излезе многу калпав и развален!

13

Анонимен

преди 2 месеца

До 2, колегата ти го е написал. Кажи нещо за възраждане , бсп итн,,,,,

12

сс

преди 2 месеца

В Ст.Загора в общината има 12 партии. Герб и ПП са малцинство. Ей до това води като се гласува за спасители на енергетика, евро, русия, украйна дрън дрън. Гласувахте за измислени партиики, Е не са ви виновни герб и пп. Даже имаше някакви симпатяги от възмездието идва. Дойде. Язък за града

11

Ил дьо Франс

преди 2 месеца

Тия от Стара Загора са тотал щета.Дори куче не бих си взел оттам

10

Ivan

преди 2 месеца

"това се прави, за да се намалят автомобилите в централна градска част"-дрън,дрън -това се прави,за да може общината да събира двойно повече пари.Няма нищо общо с намаляване броя на автомобилите.Те или ще останат същия брой(което е най-вероятно) или ще се преместят малко настрани от зоната,за да създават проблеми на постоянно живеещите там,които просто няма да има къде да си паркират колите(какъвто е моят случай)!Така,че не се опитвайте да заблудите никой-на всички е ясно какви ги мъдрите!

9

до 9

преди 2 месеца

Е, седмата поредна сила, ама жената на Янко. Нали ти е достатъчно това за обяснение...?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Нова транспортна схема... Смях на парцали, дето може да повярват само хора от някой друг град. В Стара Загора трябва редовен транспорт до 3 крайни квартала - Железник, Зора и Кольо Ганчев. Евентуално и до Севера. Ама такъв няма. Те наблъскали всички рейсове по Гурко и се чудят защо са празни...

7

Анонимен

преди 2 месеца

След като новата джендърка стана председател на Обс всичко тръгва надолу в града. Как може 7-*** поред сила да определя дневния ред и защо големите партии се "подложиха"?

6

4

преди 2 месеца

За пръв път чета за нова транспортна схема.Пбликувайте я!Градският транспорт не е нито бърз , нито удобен!Тръгнете особено в почивен ден от Зора и Железник за Аязмото-невъзможно,забранено е!Кондуктори и контрольори иначе бол!Оставка!

5

Просто питам

преди 2 месеца

Вярно ли е това, което целият град говори: Живее ли кметът на Стара Загора през половината седмица в София?

4

Намалявайки колите

преди 2 месеца

в центъра обикновено значи увеличаване на колите около центъра. Демек - все тая.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Оставка!

2

Заралия

преди 2 месеца

Така става, щом съгражданите гласуват за Живко Памперса. ГЕРБ и ППДБ са едно и също нещо. Затова гербаджиите прокарват налудничавите им зелени идеи. Електрически автобуси, тротинетки, зелени зони. Кога ще обложат вторите автомобили и жилища с по-голям данък?