32

Анонимен

преди 2 месеца

Денков се провали вече масово ползват субстанции по училищата, добре че Габпиел идва като ръководител на държавата, вярвам в нейната твърда ръка и край на меките китки на ПП!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Е този скубе хората с данъци за да изкара бюджета накрая на годината...

30

Щирлиц

преди 2 месеца

Едно време и Станишев остави в хазната няколко излишни милиарда,които новият диpибeй отнесе в /не/известна посока,мда....От пожарникари и кокорчовци толкова.

29

Кой му вярва?

преди 2 месеца

При спад на БВП повече събрани данъци? Сюжет от приказка или нов фантастичен филм с български режисьор е това? ПОДКРЕПЯЩИЯ ФАКТОР е инфлацията - за повече ДДС, цените растат и с това расте ДДС-то! Дали е окуражаващо е друг въпрос?

28

Българин

преди 2 месеца

Оставка,народен съд,затвор!Възраждане за България!

27

Урко

преди 2 месеца

Браво Ококорчо дери кожи от народа! По 10 милиона на десетдневка от глоби, фишове,актове и наказателни постановления!Стоянов лъска България, че заслужено отива пак министър след ротацията!Пълни и жалки ммиззерници!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Доста странни хора има в нашата държава. Какъв е проблемът да се обединят двете приходни агенции в една? И сега са под опеката на МФ и Асен Василев, но има две дирекции човешки ресурси с по 200 човека персонал, две дирекции логистика с по още 100 човека, две дирекции правна с юристите, които са по още 100 човека и тн. Отделно фискален контрол в НАП и оперативен контрол в АМ са с едни и същи функции - още 2000 човека. Доста може да се оптимизира на първо четене.

25

Мисля си ...

преди 2 месеца

Това значи 685 милиона лева повече за крадене !!!!

24

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Асене къде са онези 8 милиарда течове помниш ли как лъжеше по телевизиите оказа се съвсем друго

23

Зозо

преди 2 месеца

Пфууу. Асан се готви да "поеме" тая година още 16 милиарда нов дълг. Иначе не излиза хесапа /бюджета/:))))))))))))))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев за 8 март щял да подари на половинката си... Митниците.

21

Нагъл лъжец!

преди 2 месеца

Този толкова лъже, че не е ясно при градушка да каже уверено, че цяла България е огряна в неземна светлина!

20

Зозо

преди 2 месеца

Асан лъже. Вдигнаха мин. заплата на 933лв. и бил събрал повече?!? Ами от 01.07.2024г. като се вдигнат пенсиите с какво ще ги платиш бре Асане? Пак ли 10 милиарда дълг???? ОСТАВКА!!! Боко ако не ви свали сега и той ще яде пилето на изборите.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Шшшшштт, мъльчи мъльчи! Шe чye nocoлcтвoтo и шe rи npиgъpna зa чepтeжи и зa Източния фpoнт...

18

хубаво

преди 2 месеца

Но,кога ще усетим че обикновения 4овек,става малко по добре,а не само да гледаме,как през определени фирми парите ни се прекарват и се изпаряват,бе3 да остава нещо ка4ественно което да служи на обчеството

17

Лакомо магаре

преди 2 месеца

После,като дойдат опг герб-дпс ще сложат някой тип ала-Горанов и всичко ще бъде по-старому...ще има чекмеджета за всички бандюги в територията.Чакай да видим,може и да остане Василев,но при prime министър Гробаджия нещата са ясни.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Вдигна осиг. праг както и минималната и бил събрал, дадохме ти нищо не си събрал, събирай си крушите ГЕРБ няма да ви търпят защото сте вдлъбнати и наглеци!

15

ХОТЕЛИТЕ и ЗАМЪЦИТЕ

преди 2 месеца

НА ОЛИГАРСИТЕ > ОТ ТЯХ КОЛКО ДАНЪЦИ СЪБРАХТЕ ?

14

Анонимен

преди 2 месеца

Като сметнеш инфлацията направо ще се окаже, че излизат на минус...

13

РОМСКИТЕ МААЛИ

преди 2 месеца

от тях колко данъци събрахте ?