9

Анонимен

преди 2 месеца

Мародерите дават пари за оръжие за Уккрайна, а нашите хора няма кой да ги погледне в болниците!Всичките, дето дават парти за Украйна искам да паднат на милостта на Българското здравеопазване, както паднаха нашите родители и както един ден ще паднем ние!

8

До Анонимен123

преди 2 месеца

И аз и майка ми сме болни от рак.... да ти кажа пропуснали са да ни пратят в турция.Даже благодарение на това,че управителя на онкологията, който беше от ГЕРБ се разкара сега получавам лекарства, които преди това нямаше да мога и да помириша.

7

До Анонимен 9

преди 2 месеца

*** и неинформиран. Като онкоболна мога да ти кажа, че от както ГЕРБ се махнаха всичко е много по-добре....ама много.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Лъжат и крадат все повече. Промяната е факт!

5

Анонимен123

преди 2 месеца

Лекарите от България и Турция, имат уговорки, да пращат пациенти болни от рак в турция, Там тези турски лекари вземат хиляди евро от дадено семейство с болен от рак, и накрая го уморяват, и връщат в ковчег....

4

Анонимен

преди 2 месеца

Болничният режим да бъде облекчен. Не позволяват на болни да излизат в коридора, не им позволяват да си купуват храна даже в отделения, където няма осигурена храна. Пациентът трябва да има лично време, когато да може да отиде до закусвалня или магазин. Прекалено много се натоварват близките на болния. Особено когато се пролежава в болница в друг град. Как се издържа затворен в болница по 5-6 дена без право да се излезе от стаята?!

3

Медицина ли???

преди 2 месеца

Превърнаха Психиатриите в затвори на МВР, връзват с катинари по поръчка на полицаи !Масово!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Какво да се променя?! Бачкотещите бачкери продължават да живеят на гърба на нас, хитрите програмисти, които по държавни болници така и така не стъпваме, но плащаме огромни здравни като попове.

1

МВР им забранява

преди 2 месеца

Пишете за НОТАРИУСА и рухналата Съдебна Система става страшно! Излизат един по един!