129

само питам

преди 2 месеца

прочетох, че Намалная е даминала за САЩ. Прегръдка с Байдън

128

Анонимен

преди 2 месеца

Много лесно....на Е80 Калотина-Капитан Андреево.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Олена ЗНавалная-нарочно смесих имената, ще убие Путин. Ха ха ха

126

Анонимен

преди 2 месеца

Ахам, руснаците ще застанат точно зад нея....след като тая като някоя мстия се наведе пред ЕС, който приема вече не знам си кой пакет санкции.... те руснаците боб пасат

125

тя

преди 2 месеца

Ох, и тая весела вдовица !

124

Анонимен

преди 2 месеца

Ще продължала делото на съпруга си??? Това да го разбираме, че ще "доизлежи" присъдата му или...? Как?

123

Киро Канадеца

преди 2 месеца

Тежко става. Повече кавали я чакат, а годините си вървят.

122

Анонимен

преди 2 месеца

А "Кристо" Грозев кара обратно на движението ако схващате...

121

Кукумяу

преди 2 месеца

Хотел Ле Негреско Франция между 21 и 24 юли миналата година и хотел Монт Бланк Франция между 21 и 25 декември миналата година. Мястото - Двойна стая. Героите - Христо Грозев и Юлия Навална. Режисьор - бивша сътрудничка на Навални, третирана като *** от Юлия, напуснала и извадила данните от хотелите. Филма ще е +18 понеже госпожа Навална има доста графични сekсyални необходимости. Развръзката - Алексей умира в руския гулаг и Юлия продължава делото му по хотелите с носителя на Оскар.

120

Анонимен

преди 2 месеца

Това е новата Надежда Крупская, Навални беше новия Ленин

119

ГЛЕДАЙТЕ ЗАПИСА

преди 2 месеца

Няколко пъти изгледах изявлението на Навалная в Мюнхен. ДО КРАЯ, докато я аплодираха и напусна залата. В официалното видео е отрязана последната й реплика "СПАСИБО" придружена с усмивка, която веднага се опита да замаже с "тъга". Накрая на записа Навалная не беше в кадър, но ми направи впечатление - въздишката й веднага след речта, неволното и според мен доволно кимване по време на аплодисментите и струва ми се пробягващата усмивка в края на записа при излизането й от залата. Може и да греша..

118

Анонимен

преди 2 месеца

В знак на солидарност да наречем Околовръстното с нейно име. Всъщност - трябва да се проведе конкурс, другата претендентка е Лена.

117

ГЛЕДАЙТЕ ЗАПИСА

преди 2 месеца

Аз няколко пъти изгледах краткото "изявление" на Навалная в Мюнхен. ДО КРАЯ, докато я аплодираха и напусна залата. За съжаление накрая Навалная не беше в кадър, но няколко неща ми направиха впечатление - въздишката й веднага след речта, неволното и според мен доволно кимване по време на аплодисментите и струва ми се пробягващата усмивка в края на записа и излизането й от залата. Може и да греша за всичко, не трърдя, че имам точна преценка. Но факта, че Навални, както и Скрипал умряха преди избор

116

Анонимен

преди 2 месеца

И тая и съпругът и, лека му пръст, бяха само за външно ползване. Навални никога не е събирал повече от 4%. Не беше никаква алтернатива на путин. Беше един и същ цикъл всеки път - прави сценка в русия, тикат го в затвора, пускат го след време, получава милиончета от запад. Последния път обаче не прецени ситуацията правилно - руснаците го третираха с кадифени ръкавици защото се бояха от санкции. Сега обаче санкциите бяха факт и вече нямаше смисъл да го пазят.

115

Отговор

преди 2 месеца

До Въпрос:Какво и пречеше на госпожата да води опозицията преди това? Отговор : Ами трудно е да водиш "борба" от разни елитни туристически дестинации или докато си правиш шопинг в престижни западни магазини....

114

Анонимен

преди 2 месеца

Ще продължи като досега - клоунада и плитка пропаганда, жалък цирк и изтъркан холивудски сценарий, със зле заучени реплики и дилетантска игра на бездарните артисти.

113

Въпрос:

преди 2 месеца

Какво и пречеше на госпожата да води опозицията преди това?

112

Анонимен

преди 2 месеца

Един факт е странен! Отровен с "нервнопаралитичен агент". След едноседмично неуспешно лечение в Русия, и по нейно настояване, изпратен за лечение в Германия. Аз пък знам от разни екшъни, че който има отровата, има противоотровата. Сега четем статии като анкети :Как да продължи делото на Навални.

111

Всъщност...

преди 2 месеца

Треска я тресе в момента Юлка Навална че след като мъжът и вече го няма ... грантовете спират и на тая женица ще и се наложи да работи за да преживява някак. Няма вече Спа ... няма вече курорти ... ще трябва да изреже късо хубавия маникюр, да забрави за високите токчета и парццалките от Диор . Юлия я чакат смени в някоя фабрика и водка със сельодка за късните вечери ... ако западните господари на Навални вече са си избрали друг "опозиционер" да им върши работата .

110

Анонимен

преди 2 месеца

Грантаджийката сега ще си намери друг Анални и пак ще продължш да си ходи на шопниг в Милано и Мадрид.