42

Ех

преди 2 месеца

Не беше много опечалена.даже правеше ехидни усмивки,доволна.

41

rambaldievskievich

преди 2 месеца

А ние? Защо не?

40

Анонимен

преди 2 месеца

Ха ха ха - слагачите и пуделите на САЩ - седем броя, се отъркват на своя господар? Интересно, тези къде бяха когато украинците избиха, изнасилиха и изтезавах почти 40000 мирни граждани на Донбас? Викаха ли наркоманчето от Киев, да му кажат колко са велики?

39

Анонимен

преди 2 месеца

Ако да речем Асанж се гътне случайно, ще има ли такава дипломатическа активност или просто Spiritus Sactus.

38

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Важно е внушението , тия са окултисти .

37

Анонимен

преди 2 месеца

Невалнии си бе патриот руснак . Искаше Русия да заприлича на Европа . Но Путин не е на тая философия. Защото Путин и номенклатурата /апаратчици те около него/ искаха Русия да прилича на СССР. Конфликта се засили . Когато Невалнии се прибра от Германия и образува нова партия. Закоравелите руски шовинисти виждаха в него противник бунтар . И го бутнаха в затвора уж , че е корумпиран търговец.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбирам защо тези държави се отчитат пред руските посланици, очевидно е че разследването не е свършило и посланици не могат да се отчитат но срещите са се състояли следователно за били необходими държавите да се отчетат на посланиците реципрочно на Путин.

35

До 33

преди 2 месеца

Не знам дали знаеш,но идеята на затвора е да не бягаш от него

34

Дзивко

преди 2 месеца

То тва че са дипломатически врътки е ясно, но на каква основа вдигаш пушилка за смъртта на чужд гражданин в държава извън евросюза, която на всичкото отгоре и санкционираш, да не говорим, че Навални преди да се залюби с Европа, си беше расист и никога не е имал кой знае каква електорална подкрепа

33

Ревални

преди 2 месеца

Кой го интересува за неонациста Навални? Само западните медии плачат..

32

бл

преди 2 месеца

Майтапа настрана но няколко часа след смъртта на Навални по Sky New веднагя съобщиха че вдовицата е казала че Навални е отровен с Новичок! После явно синхронизираха подробностите в глобален мащаб и махнаха Новичока.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбрах само какво са им казали, като са ги привикали.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Абсурд е с тези затвори зад Полярния кръг- това си е по същество мъчение! Условията са нечовешки и трябва да го забранят. Реално ако избягаш от това място- умираш в снега и виелиците.

29

мак

преди 2 месеца

Привикаха ги, лелее, звучи страховито. Да не би смятат, че посланиците имат пръст в смъртта му.

28

До 26

преди 2 месеца

Кажи друг случай в който глобалистичната мафия е инвестирала по 20 милиона на месец.Естествено трябва да се отчетат парите.

27

OZZY

преди 2 месеца

Юлия Навалная е чакала половин час в кулоарите на Мюнхенската Конференция,докато Навални умре и настъпи момента да си произнесе речта!Ама синхронизирайте ги по-точно тези неща бе!

26

Анонимен

преди 2 месеца

хаха,западните страни знаят от какво е умрял предателя нахални но не знаят кой е взривил северен поток

25

Анонимен

преди 2 месеца

Тия " привиквачите " народите да ги привикат за убийствата около Ковид 19 , а да не правят циркова около неизяснена смърт .

24

Анонимен

преди 2 месеца

Ясно е че химическият анализ още не е готов, вероятно въпросните държави искат и те да участват в разследването но въпросът е какво са предложили в замяна сигурно материали за северен поток.Но явно не са успели в преговорите с руснаците.Но мисля че руснаците са пичове и ще ги информират за резултатите от разследването.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Колко хора биват несправедливо осъдени в уж демократичния европейски съюз но за тях никой не го интерсува, защото не са нужни за интересите на Глобалистката мафия от ония Етнос печатарите на $ управляващи задкулистно Сащ и ЕС