243

Анонимен

преди 3 месеца

До що така// Защотото внуците на убитите бригадиристи в Испания още помнят кои са помагали на дедите им с/у Франко.

242

Анонимен

преди 3 месеца

***. Ко да го правиш. Когато и двете страни имаха еднакво желание да го ливидират. Едните за да не ги издаде. Другите за да отмъстят. Та нацистите през ВСВ в УКР са разстрелвали предателите които са посочели кои в селото са комунисти, руснаци евреи и учители по руски. Мотивът им бил. Предателите при други обстоятелства ще предат и майка си, и нас разбира си. Предателите само се използват еднократ след което са разстрелвани и бесени показно.

241

до 243

преди 3 месеца

Не-той е герой!Не е предател,пияница ,наркоман.Я да вземем да кръстим накой булеватд на него?Как още се бавят да го предложат.

240

Анонимен

преди 3 месеца

До ......Знаят какво ги чака и тях след време руското разузнаване ще има грижа и за тях.

239

......

преди 3 месеца

Как ли се чувстват нашите предатели, когато четат тази новина? Денков? Кирчо? Шишо?

238

обект

преди 3 месеца

рокендрол също, кръвната проба не доказва алкохол и наркотици

237

Обективен

преди 3 месеца

Испанските медии пишат,че е украинец. Бил е с украински паспорт. Съседите му в малко испанско градче казвали , че често бил пиян и дрогиран .

236

Хей простак кръгъл

преди 3 месеца

"сигурно защото първи са знаели, а този също е знаел нещо, но вече не знае нищо......" не ти се разбира, пиян ли си?

235

що така

преди 3 месеца

испанската полиция не е коментирала убийството и разследването е засекретено, първи обявиха новината от украинското СБУ,... сигурно защото първи са знаели, а този също е знаел нещо, но вече не знае нищо.

234

Шишо

преди 3 месеца

Може да очакваме новини от рода: руски гражданин е паднал от балкон в покрайнините на Мадрид.

233

стига бе

преди 3 месеца

Този освен предател е и убиец. Няма как другите двама членове на екипажа да се возят все едно са на екскурзия и да не забележат промяна на курс. Сами не си вярвате в написаното. След като излита ги убива, променя курса и бяга в Украйна. Получил е заслуженото.

232

Сомунист

преди 3 месеца

Редно е, еуските агенти на териториите на Натовски държави да бъдат разстрелвани. ЦРУ - спите ли??? Войната започна, не разбрахте ли???

231

Анонимен

преди 3 месеца

Щом е руснак...да е жив и здрав!

230

птица

преди 3 месеца

Дългата Путкина ръка не почива...

229

Анонимен

преди 3 месеца

До Русофилите тва искат, Ами грешиш. В Русия е по-голям капитализъм и от западния капитализъм на ЕС.

228

Анонимен

преди 3 месеца

Нали се сещате, че този се е договарял с някой и някои, кой го е убил, не се знае за сега, защото може след кражбата на хеликоптера да са го убили и тези, които са го вербували, за да не му платят и за да няма свидетели кой е бил свръзката. То е убит на територията на ЕС все пак, където всичко и всеки се следи! Предателите никога не завършват добре, нито живота им е нормален човешки живот, нещастници!

227

Помпещ

преди 3 месеца

До Русофилите тва искатИнтересно убийствата които Обама като отидеше на работа сутрин в Овалният Кабинет нареждаше да се извършват с дронове "демократични" ли бяха ? Колко бяха съпътстващите жертви? Промити мозъци.

226

Анонимен

преди 3 месеца

Да си шпионин на запада е много тежко, тези хора нямат нормален живот, дори в повечето случаи, тези, които ги вербуват и наемат, след това ги и убиват, защото знаят много! Този е откраднал хеликоптера, за да открадне техниката, искали са да откраднат техниката и устройството на хеликоптера западняците, нали бяха много "умни", защо са крали чуждото!? Нали руснаците ползвали "чипове от перални"? Защо крадат тогава и плащат за кражби на чуждото?

225

Анонимен

преди 3 месеца

Да си набият в главите, че предателите никога не свършват добре, никога! Примери мога да дам много, не само от Русия, но и от други държави! Нито живота им е нормален живот, нито могат да похарчат парите, ако евентуално са им давали и пари!

224

Анонимен

преди 3 месеца

Няколко " мига", незаслужена " слава". Не си Заслужава!!!