56

Анонимен

преди 2 месеца

Малко е трудно да бъде погълната Русия. Ако забеляза, по време на пуча на Пригожин запада заповяда на Украйна да не предприема нищо за да не ги дразни повече, отколкото вече са раздразнени... Усетиха, че работата е на път да стане дебела и станаха сериозни.

55

Анонимен

преди 2 месеца

На Путин не му пука кой е в Белия дом. САЩ не се управляват от там. Поне не от Президента. ДОри в момента вицето е по - влиятелна от Байдън. А вицето е от индийски произход. Също като Англия САЩ е управлявана от индийски имигрант в момента.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Депутатите от Възраждане - Ангел Георгиев, Коста Стоянов и Ивелин Първанов са гостували в Москва по покана на Единна Русия. Била им е представена новата концепция за външна политика на Руската федерация.

53

Мъка

преди 2 месеца

До Руси 61 Китай може би ,Русия няма шанс. Китай ще погълна остатъчна Русия след разпада на РФ.

52

Я па ти..

преди 2 месеца

До Анонимен 47 Написал си пълни глупости , а изпускаш истината.Кремъл се управлява от Чикатило.

51

who gives a fuck

преди 2 месеца

за мнението на недораслия бакшиш, освен русофилите?

50

Руси

преди 2 месеца

Не бе, прекалено влизате във филми. Да ви кажа накратко защо иска Байдън. Понеже Америка отслабва и започва да отстъпва от силните си позиции и благосъстояние. Тоест Китай и Русия ще свирят мача за в бъдеще.

49

@

преди 2 месеца

Принципно Дони е абсолютно непредвидим и не се знае на къде ще тръгне, а Байдън не е. Другия момент е, че при Дони има само печалба. Ако някой му предложи голяма награда за да натегне русия, той ще го направи и обратното.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Журналистката като не е чувала за Кастро да провери в Гугъл кой, та поне заглавието да е смислено и без това никой няма да чете надолу. Тя ни праща да питаме умрял човек??? Също да научи малко езика, а не да цапва нещо от Гугъл преводач. То цялото младо поколение е на това равнище, но повечето поне не се пишат журналисти.

47

емо

преди 2 месеца

след като ни представя мнението на американски журналист за Путин - естествено негативно, предлагам на христова да представи мнението на руски журналист за байдън.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Все тая кой ще е президент. Войната няма да спре с избори.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Ами като не му харесва Карлсон с неговите предварително уговорени с кремълските пресаташета въпроси, да покани някой друг журналист който знае какви въпроси трябва да се задават на убиеца Путин търсен престъпник от междунарадния наказателен съд за серийно отвличане на хиляди деца. И в България има журналисти които могат да стопят лагерите на нафукания Путин само с 3 въпроса.

44

До Укро феновете

преди 2 месеца

А вие питайте Степан Бандера дали наистина иска Путин за президент

43

Анонимен

преди 2 месеца

До Какъв човек. То че тей ше стане е тей, но не както ти си го представяш.

42

Какъв човек

преди 2 месеца

си, за да не дадеш на майката ,убитият от теб ,нейн син? И какъв човек си ако защитаваш подобно злодеяние? Но....бъдете сигурни,че действително има някаква сила,която никога не ще прости това зверство на путин и на тези ,които го подкрепят и одобряват.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Байдън ще е президент, ако Америка плати компенсации за робството и геноцида над индианците.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Путин сутрин пиел по 3 литра кръф на гладно. На обяд обядвал по 2-3 малки бебета. Вечерята я пропуска. Така да намишете, че да се кротнете най- сетне, че голяма мъка с тия колумнисти ли, комунисти ли колоности ли не можах да разбера кви са.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Да питаме ли специален агент Мълдър от Досиетата х?

38

Анонимен

преди 2 месеца

Путин казва Байдън, ама реално иска той да е президент на САЩ.

37

Дедо велик

преди 2 месеца

Икономически вече срина европа за сметка на засилване на позициите на - китай и русия Но дедо е скатал - рубли в украйна чрез своят син или пьк юаниКитай получи - огромните руски ресурси за сметка на европаИ йоана и рублата бележат постоянно покачване заради засилените икономически показатели на двете страни