84

Миле

преди 2 месеца

До НОСТРАДАМУССпри наркотиците пич , третокласен политик , който запада го използва за пропаганда.Той им се върза и сега е катафалка , зельо е следващия пътник

83

Миле

преди 2 месеца

Откритието на века ! Какво ни занимавате с тоз навални ? След месец и помен няма да има в медиите

82

Лелееее

преди 2 месеца

Много простиХораИма и пишат ли пишат. Вероятно получават по цент на буква. Новичоци, казачоци и кви ли не глупости, но не могат да ти обяснят, защо ще го убиват този, след като е осъден и затворен от години. ЕС и САЩ обмисляли санкции. Явно има още накъде по-смешни да стават. Много болно е това западн(ал)о общество.

81

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 81Смяяяях! С тоя Новичок станахте банални! Че те ако искат да го прикрият колко му е да подправят изследванията, кой ще ги спре. Да не говорим, че тоя можеще прекрасно да изгори в някой пожар на запалила се инсталация и тогава *** доказвай.... Ама не то разбираш ли е новичок! Smeshnici!

80

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално, нали трябва новичока да се покрие. Накрая ще се окаже, че са го кремирали по грешка. Язък дето си даде живота за тази ко0ччина Прррросссия, кассскетите няма как да го оценят.

79

Руя

преди 2 месеца

Американците и западняците ни правят гадна пропаганда.Тоя престъпник си го обучиха те и си го убиха пак те защото не направи нищо.

78

Анонимен

преди 2 месеца

До НОСТРАДАМУС. А ти откъде знаеш, че така щеше да стане ?

77

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 70. Така е - можеш САМО да говориш и пишеш. Друго не е позволено.

76

НОСТРАДАМУС

преди 2 месеца

Навални един смел човек,като бъдещ президент на Русия ,щеше да я интегрира с Европа. Много жалко за *** на бореца за свобода. Ще страдат още много майки за скъпите си синове въвлечени в безмислената грозна война.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Аре вече се поспиркайте, а? Гледам тая катафалка не е охранявана, което значи, че няма навалица от бурни фенове. И по някоя селска пътечка да беше минала, никой нямаше да забележи. Особено някой сибиряга. Ще предпочете да си кисне над дупката в замръзналото езеро, че и няма да си отмести погледа, ей така.

74

Анонимен

преди 2 месеца

За 150 млн Русия, няколко хиляди може би са около 70%? Типично по европейски малцинствата трябва да бъдат на предна линия и да се уважават! Изписаха се и се изрекоха милион глу-пости. Истината е, че където и както да беше починал Навални виновна щеше да е Русия! За страна без съдебна система много бързо посравихме присъди! И то от лица, които трябваше да са в затвора но демокрацията им шозволи да си завладеят съдии и прокурори, които им гарантират безнаказаност и дълговечност.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Тялото на Навални няма да бъде предадено защото фашистката власт от кремля се страхува от събиране на много хора на едно място ,най-вероятно ще го изгорят а на родата му ще предадът кремиран друг мъртвец, сега от Украйна идват много всеки ден . Има и други причини да не го предадът .Фашизма се върна и се върна при тези дето 70 г наричаха Запада фашисти а и още нагло ги наричат така .

72

до франкфурта

преди 2 месеца

Кой нормален ще ходи да живее във франкфурт? Някакво летище, пълно с бачкатори и черноработници. Естествено че ще са по-скъпи къщите по селата покрай летищото, спрямо топ местата в София и Пловдив. Ходи бачкай в дойчланда за 3000 ойро, плати си сметките, да видим каква къща ще си купиш там.

71

До един

преди 2 месеца

До един Нищо назидателно, но е жалко един, поради собствената си неприспособимост и некадърност да обвинява народ и държава. Живота в България е хубав, ако не ти харесва имаш правото да потърсиш реализация и друг живот в друга държава, от Русия до Хавай, никой не те спира. Но, нямаш кураж да го направиш, друго е да мрънкаш, да се оплакваш и да очакваш "някой" да реши проблемите ти и да "оправи" пропиляния ти живот. Престани да плюеш по прекрасната ни Родина, стига мрънка и нагнетява омрза!!!а

70

До един

преди 2 месеца

Как да са? В София и Пловдив се изкупува всяко жилище на цени по високи и Франкфурт вече! Северна Гърция цялата резервирана от българи по Великден, Юни, Юли и Август!!! Да не говорим и за хилядите къщи купени от българи там! Не ви ли омръзна от тая мантра за бедния народ и да харчите по 3000 евро на седмица в Гърция лятото?!?

69

един

преди 2 месеца

До АнонименКакво общо има слугинажа и блюдолиството на национално равнище с избора къде да живея и работя?!? Хайде малко да мислим повечко преди да започнем пишем и най-вече преди да поучаваме и сочим назидателно с пръст другия. Обичан си Родината, дразнят ме еничарите и слугите.

68

Анонимен

преди 2 месеца

До един::: Ами, добре сме си в България, живеем без страх и може да говорим и пишем всичко, ти си пример за това, без да ни грози затвор, заплахи, тормоз, терор, съд и смърт. Ако не ти харесва живота в България, границите са отворени, никой не стреля като по времето на соца, може да отидеш да живееш в Москва, Рим, Токио, Берлин и т.н. Друг е въпроса дали ще ти хареса живота в Москва, и дали ще можеш да си намериш доходна работа и да се издържаш с труд в Рим, Токио, Берлин и т.н..

67

един

преди 2 месеца

ПРЕСТАНЕТЕ вече с този навални!!!!!!!Пишете какво става в България. Как са българските пенсионери, ученици, деца и техните родители.Престанете с този слугинаж. Вече става противно.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Е , и ?

65

Анонимен

преди 2 месеца

И какво следва от цялата тая работа ?