11

Навитак

преди 2 месеца

Мише, а трикове ако сме над 40 см?

10

Не съм геронтолог

преди 2 месеца

и още не почитател на запаяжени отверстия!

9

Анонимен

преди 2 месеца

до 12 Брачед, ако си над 40 и имаш проблем с онази работа правиш като мен..изяждаш един кисел лимон за да ти се накъдри езика и да стане на шкурка и след това знаеш- завираш си главата между краката й, включваш в действие езика.... и на 10- тата минута максимум оная свършва. За всеки случай ползвай едновременно с езика и два пръста ( За пръстите ме помоли един път едно бивше гадже) Няма начин дамата да не откачи.

8

Анонимен

преди 2 месеца

И разбира се, от заглавието не можеш да разбереш за какво става дума. Над 40 какво? Килограма?

7

Анонимен

преди 2 месеца

Обичайте, бъдете себе си и се пазете!

6

Анонимен

преди 2 месеца

до 10 много зависи какъв спорт упражняваш при диета. И аз мога да бягам лежерно и да съм само на зеленчуци и плодове. Ама хайде да те видя как на зеленчуци само ще вдигаш чували цял ден на борсата.

5

Киро Брейка

преди 2 месеца

до 4 Диети и тренировки? Нали ако спазваш диета и те натоваря физически както си трябва и ти ще окапеш на първия ден маааа? Няма можеш да си стоиш на краката мааа...

4

Анонимен

преди 2 месеца

Малко хора над 40 години имат хубаво тяло - една част са дебели, а другата част със слаби и съсухрени тела поради някаква болест. Да бъдеш във форма след 40 се изискват диети, тренировки и постоянство.

3

43 годишен

преди 2 месеца

Мда, тази на снимката като я гледам е мой набор някъде. Дай боже всеки му такъв набор. Тази може да ми е дъщеря бе. Разкарайте снимката и сложете актуална за заглавието.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ходете на лозето с мъжа ви, когато ви кани. Като оправите 1 декар лозе, а мъжа ви Вас, ще се почувствате много по-добре.

1

пенционер-ветеран

преди 2 месеца

аз съм с 1 крак и половина в гр0ба и пак от 40 годишни не се интересувам, дори и от 30 годишни не се интересувам, от такива дръти само МекияР0н във Франсия се вълнува!