199

Стара опорка

преди 2 месеца

До Анонимен ... никой не бяга в Русия.Всички искат в ЕС,САЩ и Канада.Тая опорка още ли действа.КОЙ БЯГА В САЩ, ЕС И КАНАДА? Не виждаш ли? Натам бягат основно /99.9%/ неграмотни нееггра и рошави араби заради СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ а не защото там е капитализъм. Държавите които споменаваш ЗАБОГАТЯВАТ С ЕКСПЛОАТИРАНЕ НА МИГРАНТИ а политиците им са избирани с гласовете на благодарните за щедрите социални помощи пришълци.Русия няма нужда от това. В Сомалия СЪЩО Е КАПИТАЛИЗЪМ защо никой не бяга на там ?

198

Анонимен

преди 2 месеца

Но въпреки всичките тези благини никой не бяга в Русия.Всички искат в ЕС,САЩ и Канада. Някои дори искат в Израел въпреки войната там.Защо,таварищи?

197

Българин

преди 2 месеца

В последните думи се крие голямата опасност. Руската икономика става все по-зависима от войната. И когато военните действия в Украйна се обезсмислят, Ким Пу Тин ще бъде насърчен и мотивиран да подпука следваща цел. Това е формулата на трета световна война.

196

ф

преди 2 месеца

Каквито и успехи да има Расия в областа на икономиката, нищо не може да замени убитите млади мъже в Украйна. Расия ще заграби още земи от Украйна. Колкото по голяма става територият , толково по-трудно ще се управлява. Заграбените териотирии ще бъдат постоянен източник на конфликти и терористични актове. Най-големият печеливш от войната ще бъде Китай. След войната Китай ще превземе руските пазари. Расия ще се разпадне

195

Анонимен

преди 2 месеца

голяма реклама на руската война пуснахте

194

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Нелито пак е преписла нещо от интернет. "Дори и една пекарна е привлечена да подпомогне военните усилия" Еееее верно ли само една. Ами работилница за копчета и връзки за кубинки, а ???? Ей, ГОЛЯМ смЕх!!!!!

193

Гошо

преди 2 месеца

ФАЛШИВА СТАТИЯ! БВП расте за жалост нашия пада и се държи само на ВМЗ Сопот. Инфлацията е ниска и продължава да спада, а нашата расте. Социалните помощи растат , а нашите ги няма никакви. Има закон против гейовете и джендърите, а у нас се борят да въведат истамбулската конвенция и да признаем еднополовите бракове. Русия цъфти а ЕС и България запада.

192

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Русия не е държава на която икономиката се държи за сметката в сферата на услугите,тя реално има производства със затворен цикъл и всички необходими материали за това!А на запад и в Европа основно икономиките са раздути заради сферата на услугите,а реални пройзводства няма,освен Германия и Франция,но и те я закъсаха Германия загуби ефтините ресурси от Русия,а Франция я изритаха от Африка!

191

Хм

преди 2 месеца

Всъщност успехите на Русия не се дължат толкова на собствените и усилия, колкото на упадъка на Запада. А войната със същия този Запад катализира процесите по пренасочване на икономическото развитие на Изток. Естествено пълен крах на Запада няма да има, но за връщане на неоспоримото лидерство и дума не може да става.

190

След известно

преди 2 месеца

време ще има и статия "Как Путин спечели войната в Украйна". Както съм казвал и преди, след всичките избълвани глупости през последните 2 години, нямам представа как ще обясните падението на Украйна, не бих искал да съм на ваше място :D

189

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Спасила се от това, спаила се от онова, ама от разпад няма да се спаси. Факт.

188

Това

преди 2 месеца

с яйцата много ме кефи. Преди 2г. ги купувахме по .26лв, сега > .5. Това колко ли е в проценти?

187

Ром"с

преди 2 месеца

Зози ,много си изостанал бре момче...по-малко чети пропаганда на медиите.

186

Анонимен

преди 2 месеца

Половината от статията са откровени лъжи. А другата половина просто няма смисъл.Тази статия може да се разцени единствено като материал под който умиращите укрропитеци да викат 'УУУУУУ'.Боли, нали? Боли като ги бият украинчетата. А вие какво очаквате? Препоръчвам ви, мили укропитеци, за собственото ви добро ментално здраве, да започнете да се отдалечавате емоционално от Украйна. На края ще е особено болезнено.

185

карачанаков

преди 2 месеца

Какъв невероятен успех на другаря Путин,каква историческа победа на руските боевики те успяха успяха да превземат село Авдеевка и дори един коксохимически завод . Питам се дали има в Расията ИНТЕРНЕТ,нещо по различно от ,,Говорит Масква,,,,Первъй канал,, Комсомалская правда,, за да узнаят обикновените руснаци какво представлява Авдеевка един лунен пейзаж и колко боевики ще останат там из нивите и развалините завинаги.

184

Анонимен

преди 2 месеца

Що ми се струва че тая статия съм я чел и друг път, много ми е познато всичко. Ааа да, сетих се същата статия излезе във вестник Дума на Коледа 1991 година 5 дни преди кoнчината на на непрежалимото СеСеСере.

183

Анонимен

преди 2 месеца

До 205 Е не се блъскайте украински просяци скоро ще трябва да се изнасяте обратно в Урколандия

182

Анонимен

преди 2 месеца

Успя да се спаси ама друг път. Защо ни пробутвате тия руcнашки глупости? "Изборите" за президент ще са другия месец в Русия, а не в задунайката Болхария за да ни подковавате идеологически колко е класно всичко в Русия гласувайте за Путттлер.

181

Психиатър

преди 2 месеца

Ако си произвеждат сами хляба, салама и сиренето са ОК. Аз помня като малък съм ял само пресен хляб, сирене и салам. На масичката до вратата винаги имаше оставени 2-3 лева ако няма нищо за ядене да си купя от магазина защото родителите ми бяха на работа по цял ден и връстниците ми дори ми завиждаха затова че можех сам да си избирам и купувам храната.

180

до автора

преди 2 месеца

Ти самият, би ли живял в русия... На всеки отговорът е ясен!Когато самият апологет на нещо си..не желае да се възползва от това за което лобира---мисля , че няма нужда от повече убеждаване...........