59

емо

преди 2 месеца

пълен пасквил. цитира се мнението на двама русофоби, в което истината е само, че от руснаците, които ще гласуват на президентските избори - 76%, а не 80%, ще гласуват за путин. останалото е изопачаване на фактите или пълни измислици на двамата смешници. и това ни се поднася от автора като журналистика.

58

Анонимен

преди 2 месеца

За Русия не знам, но у нас всички НПО-та трябва да бъзат забранени, така както е в САЩ.

57

Комиците

преди 2 месеца

Къде ги намерихте тия палячовци?

56

Анонимен

преди 2 месеца

Били Плъхове тия не са това са ***.... и Ветропоказатели те гледат накъде духа вятъра и те са със него

55

До 51 Сата Нато

преди 2 месеца

Ама тя и Полша беше в нашия лагер. И тя може да е искала да си плати и да получи АЕЦ. Ама нещо не е получила, нали така? И до ден днешен няма Полски АЕЦ. Що така бе? То ако ставаше само с плащане Турция досега щеше да е ядрена сила хаха А на тяб защо не им построиха по плана Маршал един? Ами сега се налага Русия да им строи? Аман от промити мозъци като теб.

54

Ееех

преди 2 месеца

Защо да го внушава, след като това го виждат всички свободомислещи. Героизирането на Путин е дело на евроатлантически те демократи. Изкривяването на истината, липсата на обективна информация в т. н. Демокрации дава основание на народите да мислят с главите си и да виждат отвъд натрапената "истина". Руският народ не вижда ли как без принципните санкции на Запада удрят по този народ, който с цената на милиони жертви изми срама и немощ на демократичния свят през Втората световна.

53

Путин е

преди 2 месеца

Фашистът клептократ, който вика "Дръжте фашиста".

52

Анонимен

преди 2 месеца

До Гошо, бате Гойко, никой не го интересува Империята на Злото, стига само Путтаран да си седи на задните части, а не да се прави на Конан завоевателя. В противен случай, ще дойде и тук да граби.

51

Анонимен

преди 2 месеца

До Сата НАТО, не само, а докато бяхме в поза партер на СеСеСеРето плащахме най-високата цена за рушшкия газ. Ей така - по братски.

50

до Сватанака

преди 2 месеца

Правилно, платили сме и сме получили. А сега къде са ни самолетите? Къде са ни страйкърите? Къде ни е ядрения реактор? Къде ни е 3-4 пъти по-евтиния газ? М?! Къде са тия работи?

49

Сата НАТО

преди 2 месеца

как така става, че малка България докато е робувала получава АЕЦ, Нефтохим, стотици заводи ----///----- България си е платила всичко това, нищо не ни е подарено.

48

Големи майтапчии

преди 2 месеца

са тези двамата, но дали си вярват на приказките? Единственото вярно, твърдение от всичко казано е, че Путин иска да се договори със САЩ и не го интересува Европа. Останалите общи приказки, които сме чували милион пъти и просто ги игнорирам, защото фактите сочат друго. Помните ли преди време Китай си застреляха един техен сателит и САЩ се разпищяха на умряло? Е какво пречи на РФ да направи същото с сателити на САЩ? Защо им е да карат ядрено оръжие в космоса? Мислете бе хора не е трудно, мислете!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Путин въобще не се кани да внушава подобна смешка. Слушам в оригинал изказванията му и дори намек за подобни съчинения няма в тях. Няма нужда от подобни. Това да не са ви наш магаренко и останалите колонии на ФАЩ, дето си играят на нападнати и обсадени, без някойда се вълнува от съществуването им.

46

Анонимен

преди 2 месеца

От къде ги намирате тези плъхове бе ? Бивши знайни и незнайни *** им се дава трибуна !

45

Лукчо

преди 2 месеца

Една рускиня във Владивосток ми изкара ангелите какво ли се оча.ква от мен като запя песента за Катюша и вместо думи да шептим още ми звучи в тиквата :"Виходила песню заводила про степного сизого орела",нито съм птица,нито бях толкова дърт и прошарен.Направи ми пълна обсада.

44

Анонимен

преди 2 месеца

На всички е ясно че дори и 99% от руснаците да гласуват против него, руската ЦИК пак ще обяви Кървав Путин за победител! На избори по руски даже и нашите копейки не вярват

43

Христо Христов

преди 2 месеца

До Бойко ми внуши/36 "А аз докато се возя на раздрънканото БдЖ си внушавам че съм Европеец." - ми европеец си. Пътуваш София-Бургас по-дълго отколкото дядо ти е пътувал през 1971ва година при комунистите.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Плурализмът на мненията не е ли един от основните принципи на журналистиката? Как каниш в едно студио двама русофоби с еднакво мнение по темата и създаваш дискусия и предлагаш това на своите читатели като гледна точка? Нещо не разбирам...

41

да

преди 2 месеца

от запада и янките няма вече оръжия, няма пари - прелъстена и изоставена украйна!....лошото е че и с нас става така!

40

Христо Христов

преди 2 месеца

И с право! От десетилетия САЩ се опитват да създадат санитарен коридор около Русия.