9

Анонимен

преди 2 месеца

До Хемус - А да си лежащ-тежко болен ,правят ти ЯМР и те карат да си го платиш,а след това за направения ЯМР ти дават квитанция за "сестрински грижи" ! И къде отиват 300 и няколко лв!????

8

Анонимен

преди 2 месеца

Става дума за скъпа апаратура, нали? Изследването въобще не е безопасно, абсолютно съм сигурна. Въпреки всичко, хора, за които е наложително да го преминат, чакат с месеци? Къде е уловката с чакането, а в същото време бездействие на специалистите, работещи с тази техника? И ся кво? За да избягаме уж от тегавата комисия, пускаме личните лекари свободно да направляват? Понякога бавенето означава, че ти искат пари, нали? Или винаги това означава?

7

Хемус

преди 2 месеца

А защо на пациентите умишлено им се спестява,че им се полага ЯМР по здравна каса

6

Ко, ко?

преди 2 месеца

3..4... седмици ли? В Русе, дето ЯМР ти е на 10 минути пеша, на мен ми дадоха дата за след 6 месеца. Че хадйде търси приятели, че техни приятели, че шеф в здравната каса, че след 24 часа се появи свободен момент.И ви изпреварвам хейта - 30 години осигуряван в него момент на II категория. Там няма минимални заплати и пликове с добавки.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Всъщност по някой път се чака и повече и хората като имат зор плащат по 300лв и повече.. Такава е нашата здравна система - по нея най добре се оправят ромите. За най малкия проблем отиват и реват пред спешното и искат да ги приемат по смешност в болница, понеже знаят , че така няма да платят нищо. А ние баламите плащаме ли плащаме и висим по кабинетите за направление

4

Анонимен

преди 2 месеца

Не е проблем направленията а това че няма апаратура и лекари за диагностика. А Апаратура няма зашото няма пари - хората на България не са важни! Вместо да се купят 30-40 ЯМР за 30 млн ние даваме милиарди на наркомана в Осрайййна!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Те вечно са свършили направленията, ако чака човек на тях си е заминал.

2

аз

преди 2 месеца

За ЯМР и сега джипитата няма да имат право да издават направления. Тази не е доразбрала нещо.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Безплатно ли е или струва 300 лева :)))