23

Анонимен

преди 2 месеца

Комисия значи колективна безотговорност.

22

Алекс

преди 2 месеца

Ренегатът Божанков заложи на куц кон.След като Тръмп спечели,Сглобката се разглабя и проекта ПП се закрива.Про100то обратно в Канада,Божанков на борсата.

21

тоти

преди 2 месеца

Ако ншкой знае кой какжи ги жърши в съда и прокуратурата ще стана политик..те само говоршт и нищо незнаят каде кво става

20

нн

преди 2 месеца

Който е гръмнал "Нотариуса" не го е направил случайно. Най-вероятно е целял по някакъв начин най после да започне развързване на възела адвокати, съдии и политици. Ако това стане, изгонят адвокати, съдии и политици и ги тикнат там където им е мястото ще е голяма работа.

19

Анонимен

преди 2 месеца

До Тъпите страдат! /// Охааа ..Те ще са в първият вагон.

18

При толкова

преди 2 месеца

Много организации за справяне, как е дишал Божанов. Лицемерие.

17

баба мара

преди 2 месеца

комисии затова се създават да се губи време и да се заметат доказателстватапри този състав на нс нищо няма да излезе затова нови избори с нови лицавръщаите имотите на окрадените хора докато има още живи

16

Тъпите страдат!

преди 2 месеца

До Анонимен_ Пак ще има народен съд! И председател ще е г-н Пеевски. Заедно с Деси Атанасова и Паси, ще въздадат справедливост!

15

Мис Бони :

преди 2 месеца

"Кити Божанков е голяма сладуранка! Нямам търпение да въведем Истанбулската конвенция и да сключим граждански брак с Кити! А после ще си осиновим Изи Митев :) :) "

14

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 5 То затова някога се е стигнало до Народния съд, защото са били навързани като свински черва и с меки подходи нищо не можело да се промени. Пък и всеки от съдените е имал огромна опашка като кометите от безобразия, долни прояви, престъпления, кражби и т.н. ... поддържан и прикриван от другите като него. Точно същото е сега и в правосъдната ни система, пък и в държавното управление. Там една мафия се считат за недосегаеми и си правят каквото си искат.

13

Анонимен

преди 2 месеца

ВСС се състои от същите сервилни и удобни личности, избрани и сложени там от управниците (предимно Тиквата), за да им угаждат и служат. Точно същото става и с КС - и там набутват сега подобни сервилни личности, на базата на същите критерии, за да имат превес и да взимат поръчани им от властта решения. Всичко това беше до някъде задкулисно, правили са си срещи с обещания за вярност, преди да ги сложат на длъжност, а сега с промените в конституцията вече това стана законна практика. Затова е така.

12

Анонимен

преди 2 месеца

До Далай Лама A ми давай, какво чакаш? И без това от злоба не можеш да продължаваш да живееш. Защо се мъчиш?

11

Анонимен

преди 2 месеца

Щом Д.Атанасова стана конституционен съдия, какво се чудят всички. Аргумента беше, че била дълги години в НС и мн. е подходяща, да се смееш ли да плачеш ли. Навсякъде цари пълна не компетенция и анархия.

10

Далай Лама

преди 2 месеца

Погледнете го, бе ! Погледнете едно рядко л.ай.ненце как се кипри на най-представителната трибуна и какниже простотиите си ! Как да не се гръмнеш като си приел да те управлява такова природно недоразумение ??? Бая народ требе да се гръмне , май !

9

Анонимен

преди 2 месеца

И БОЖАНКОТО ДА РЕЧЕ НЯКОЯ НОВА ГЛУУУППООСТ, ЧЕ ДА Е ПО-ШАРЕНА КАРТИНАТА В ДОЛИНАТА!!...

8

Анонимен

преди 2 месеца

10 Колко депутати има ПП? Колко ДБ? И то с манипулиран машинен вот. Не ставай патетичен.

7

Анонимен

преди 2 месеца

"Службите са пробити и служат на руските интереси. Президента е путинист. От което следва, че трябва да се проведе "основно почистване" в тези институции." - Това го слушаме от 2017-та. И пак гласуваха за него. Или искаш да правиш чистки, против народната воля?

6

Гост

преди 2 месеца

Верният отговор е не искат и не им позволяват.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Българските магистрати са некомпетентни и корумпирани. Възпитаници на съветската правна школа. Някои от тях говорят с изявен руски акцент, а главния съдия на републиката е рускиня. Баща й преподаваше право в СУ на руски език?! Службите са пробити и служат на руските интереси. Президента е путинист. От което следва, че трябва да се проведе "основно почистване" в тези институции. Това ще се отрази благоприятно на МВР и на цялата държава.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Мамин убав,ако не ти знаем потеклото да ти повярваме че ще свършиш нещо читаво в борбата със зависимостите,корупцията и кражбите в тая държавичка!