46

Анонимен

преди 2 месеца

16.02. Св. НАВАЛНИ, НОВ ХРИСТИЯНСКИ СВЕТИЯ УБИТ ОТ АЗИАТСКИЯ КРЕМЪЛ ! ЦЯЛ СВЯТ ПРЕЗИРА КРЕМЪЛ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА В РУСИЯ ! РАЗПАДЪТ НА РФ ПОВТАРЯ РАЗПАДА НА СССР ! ЛЕНИНГРАД ПРЪВ ЩЕ СЕ ОТДЕЛИ И ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕВРОПА ! СИЛИКОНОВИЯТ СУРАТ ? ГОРЕЩИЧКО МУ Е ! ОГЪН ПОД КРАЧЕНЦАТА МУ ! ОРЪЖИЕТО ОТ НАТО НАВЛИЗА В УКРАЙНА И НЕЗАВИСИМО ОТ МАРТЕНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМЕДИЯ В РУСИЯ, УКРАЙНА ЗАПОЧВА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ ! КРИМ Е ПРЪВ !

45

Сергей от СССР

преди 2 месеца

Роден на 5 май 1966 в СССР. Син на Димитър Станишев, бивш Секретар на ЦК на БКП. През 1989 г. Сергей Станишев завършва Историческия факултет на Московския държавен университет. През 1998 г. специализира политически науки в Московската школа за политически изследвания.

44

Фахтаюий

преди 2 месеца

До Разсъждения Ей човече,побъразй да отидеш на лекар,докато още е светло.Имаш неотложна нужда,повярвай ми.

43

от района на Дунава

преди 2 месеца

А този латентен ***, а той нима има мнение? Добре, че имаше достойни мъже и му направиха наследници, иначе ... !

42

баба мара

преди 2 месеца

които праща оръжие за украина и по други места на планетата тои е заинтересовантои е убиецът путин изобщо не се интересува от навални тои не му пречи

41

Хммм

преди 2 месеца

Истинта е някъде там.

40

Гост

преди 2 месеца

Станишев, живеем в колониален тоталитаризъм на американския посланик и подизпълнителите на САЩ - НАТО и ЕС. Няма свобода и друго мнение в големите медии - получават грантове от ЕС и НПО-та (Америка за българия и Отворено общество). Корупцията при теб беше кошмарна. Компрадорите сега са Сглобката, но методите са същите и унищожават държавата, икономиката и населението. А големият "демократ" ген. Наско призовава специалните служби да "профилактират" инакомислещите. Гледай си привилегиите в Брюксел

39

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите управляващи и журналисти тажат за тоя сякаш е най известиния български политик ,аман бря телевизиите прегряха да ги коментират тоя ,и да плюят по Русия ,сякаш знаят какво е станало ми направете му паметник )

38

Разсъждения

преди 2 месеца

Вариант 3: Убит от Запада - сериозен интерес. 1.Вече не им беше полезен жив в затвора. 2.Отбелязват точки в информационната война - сега ще слушаме със седмици по тв лекции за "демокрацията". 3.Отклоняване на вниманието - от интервюто на Карлсън с Путин и от загубата на Авдеевка. 4.Байдън иска да застави републиканците да дадат $60 млрд. на Украйна, което отказват. 5.Подготвят ни за смъртта на Асанж в затвора в Лондон или за предаването му в САЩ за 175-годишна присъда.

37

Разсъждения

преди 2 месеца

Вариант 2: Руската власт - няма особен интерес. 1.Ще търпят репутационни щети в информационната война. 2.Толкова НЕ искаха да го вкарват в затвора, че създадоха правен абсурд - "дисидентът" Навалний, беше с ДВЕ (!!!) условни присъди на свобода! А Джефри Епстийн от американски затвор летеше всяка седмица (!!!) до острова си, където се срещаше с влиятелни политици и бизнесмени за сексуални престъпления срещу малолетни. 3.Навалний излежаваше 19-годишна присъда и не пречеше на никого там.

36

Разсъждения

преди 2 месеца

Убит ли беше Навалний и ако да, кой имаше ИНТЕРЕС? Виждат се 3 варианта, а жена му странно в това време не може да скрие усмивката си на конференцията в Мюнхен.Вариант 1: Естествени причини - напълно възможно. Навалний е човек като всички останали - може да боледува и да почине от това.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Това с Навални изобщо не е полезно за Путия, изгодото е са Запада.

34

Анонимен

преди 2 месеца

А нещо за смъртта на нотариуса. Свързана ли е с промените в съдебната система.

33

Ей

преди 2 месеца

Путин не коментира смъртта на Трактора и взрива на Гешев, дали са свързани с властта.

32

Сержант

преди 2 месеца

Само като му видиш жалката физиономия и ти се повръща. Русофилчетата са във възторг от изказванията на Курнелка, Костя , гей-сергей и подобните им. Да не забравим да им пожелаем, да дойде ден власта да се държи с тях, както техните идоли Сталин, Червенков, Путин и подобията им, се отнасяха и отнасят към опозиционните човеци. От сърце другари!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Еййй, по-добре да гледаме нашите какво правят. В момента усилено се унищожава електрическата компания, преструктуриране и централизация. В Европа от години се говори за децентрализация, но тук искат властта да е само в един. Ясно е, че някоя политическа сила се опитва да завладее сектора. Въвежда се и възрастова дискриминация, но енергетик не се става от уч. скамейка, единствено с работа и то от ниско ниво и постепенно изкачване. Когато си парашутист не го разбираш.

30

баба Пена

преди 2 месеца

Оооо, той Станишко много ги разбира нещата

29

Анонимен

преди 2 месеца

Русия: Западните политици за два часа разследваха смъртта на Навални и произнесоха присъда, а за една година не разбраха кой взриви "Северен поток"

28

Ист....

преди 2 месеца

Какво е лейка че му слагате звезди???? С това се поливат цветя!!!

27

Ист....

преди 2 месеца

Странно, жена му е на свиждане и му носи лекарства преди два дни. Два дена след това когато тя е вече в Мюнхен той умира!!!! Повечето западни медий разбират веднага, преди Русия да го обяви официално???? Значи охраната на затвора работи за запада!!!! Помислете малко, кухи ***- ако можете!!!!