58

Тц

преди 3 месеца

Резултат никакъв от цялата тая помия. Само писаници и брътвежи. Всяко чудо за три дни. И това ще отмине и пак постарому.

57

Анонимен

преди 3 месеца

И какво като и децата, знаят, че съдебната система е напълно гнила? Лапат си хората, а зомбита та си спинкат.

56

ха-ха-ха

преди 3 месеца

Оказва че Гешефтаро има 5 апартамента в Солун и там развива активна клубна дейност от поне 5 години.Естествено , никоя от службите не знае това.

55

уточнение

преди 3 месеца

Моля за корекция!Клуба е "ОСЕМТЕ! джуджета" и някой може да се обърка и да плати двойно!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Страхът на магистрати ли? Същите магистрати с лека ръка налагат свръхтежки наказания за дребни деяния. Изобщо не изпитват страх, когато съсипват човешкия живот.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Капитализмът и пазарната икономика винаги побеждават демокрацията и справедливостта. Демоса винаги остава без права и пари, защото гласува за своите врагове с пари и медии.

52

9 джудже СарафЪ:

преди 3 месеца

"Добър ден,какво ще обичате?"

51

Анонимен

преди 3 месеца

Магистратите и стоящи в тази общност се превърнаха в обслужващ персонал на всякакви колаборации с престъпници и крадци.Тива е поле от тръни и безполезни плевели.Трябва чистене , а не само смяна на Гешеф.Политическия чадър на ГРАБ по рез годините проверен.Дори стигащ до основните и лидери.Богатеещи за сметката на неравноправието и цинизма.Свидвтели на скандали и безочие от по представителите и през дългогодишното и пагубно управление.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Гешеф същи знае много.Но Гешеф се е застраховал , криещ информация.За това не го очистват.Гешеф трябва да бъде разследван.Той е ключов свидетел за адската машина за рекет и натиск.Той ще знае много за престъпната машина на партията ГРАБ.Движения на средства, кюлчета и ....още нещо.

49

Анонимен

преди 3 месеца

И пак за толнова отнасят глави.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не проверява скъпите имотите на магистратите в България и извън нея. Трябва да се започне от Сарафов, който ги има доста и ги е прехвърлил на роднини.

47

Анонимен

преди 3 месеца

България, не ходете там! Какъв Шенген, кви 5 лв?

46

Анонимен

преди 3 месеца

Магистратите в България са некомпетентни и корумпирани, възпитаници на съветската правна школа. Свързани са с престъпния свят в страната и службите. Затова убийствата не се разкриват. Някои от тях говорят с очевиден руски акцент, а главния съдия на републиката е рускиня.

45

Анонимен

преди 3 месеца

В България работи схема "адвокат- прокурор- съдия". Порите се снемат от клиента според възможностите му. КС не приема жалби от граждани. България е корумпирана страна, в която няма правосъдие и демокрация

44

Анонимен

преди 3 месеца

ЦЯЛАТА АДВОКАТУРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПИТАНА ЗАЩОТО ТАМ Е КОРУПЦИЯТА

43

Анонимен

преди 3 месеца

Нема кой да ги накаже - ни бог ни цар :)))

42

Анонимен

преди 3 месеца

Всички заехме, че съдебната система има ценоразпис. Сега просто го виждаме. И да не пискат разните му там съдии и прокурори. Истината лъсна! И убитият е един от многото, които извършват точно тази дейност! Жалко, че само 50 минути е лежал и никой не му е помогнал. Трябваше да го оставят да изгние на лобното му място за назидание!

41

Ееее

преди 3 месеца

Закривай това блато

40

Василев

преди 3 месеца

За да замажеш някакъв проблем- създаваш комисия в НС. Пълен майтап сме.Няма политическа класа,а парвенюта.Няма държавност,липсва държавата.Има територия.

39

Пешо

преди 3 месеца

До Анжела! Дъще,пак пишеш от първо женско отделение в Карлуково. Пак не си пиеш хапчетата и ще наказвам някоя лекуващ лекар. И Пешо-санитарчето се оплаква от теб-не се подмиваш нито отпред ,нито отзад-създаваш му дискомфорт.Не бива така ,Анжелке,не бива! А децата ти отдавна живеят на село-Горно Спанчево.Трудят се децата и не споменават болната в главата си майка. Нейсе! Пий си хапчетата и не бълнувай по разните му сайтове,че ми е болно ,тъжно и грозно да ги чета! С обич: Пешко