22

Анонимен

преди 2 месеца

Булсатком чао бе ми приятно

21

И утре

преди 2 месеца

Ще ви спрат парите, защото ще ви кажат имате добив без много разходи.ДОБРА МАНИПУЛАЦИЯ!!!

20

Химика

преди 2 месеца

Страшна, колосална глупотевина, на която за съжаление много хора ще се вържат. Абсолютно всичко в почвата, преди да проникне през клетъчната мебрана на разстението се разпада до нитрати, нитриди, фосфати и т.н. Няма как гъба да проникне там. Тепърва ще си берем плодовете от съсипаното образование.

19

карачанаков

преди 2 месеца

Този майтапи ли се,ръсят нивите на поразия ама техните препарати били доброкачествени а украинските били лошокачествени с ГМО

18

ГМО микроорганизми

преди 2 месеца

Биг Агра ще увеличи добивите, но всяка година нова доза. Това с нещо да ви напомня бизнес модела за вземане на заложници. В млекопроизводството прецизна ферментация ГМО МЛЕЧЕН ПРОТЕИН. ПРЕЦИЗНОСТ Е НОВ ГМО РЕДИЗАИН. ВМЕСТО ОТ КРАВИ МЛЯКО ОТ КОЛИ БАКТЕРИИ С ГМО.

17

Анонимен

преди 2 месеца

До 14 Моят арендатор изплаща арендата предварително фиксирана сума в момента на подписване на договора.

16

Анонимен

преди 2 месеца

До 5 И аз съм пробвал да гледам домати на терасата в кофи. Не знам какво е това твоето естествено калиево торене. Аз правих компост от кухненски отпадъци - обелки, листа, черупки. Умряла работа. По три домата от корен за цял сезон. Не съм ги чакал 6 месеца.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Министърът на външните работина Франция е казал, че евентуална победа на РФ срешу Украйна ще разори Европа и първо Франция. Защото Украйна имала много богата земя и Русия щчла да веме 30% от добива на пшеница в света. (А до СВО защо не било страшно?)Освен това ЗапорожкатаАЕЦ щяла да пречи на енергетиката на ЕС. Всъщност, на когото и да е земята, тя пак би давала добиви, ако няма война. ОЩе :РФ е разработила НОВИ огромни територи и нараства добивите , което доведе до спад на цените по света.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Рекордни добиви,а всяка година,лъжат,че добивите им са слаби и вдигат цената на житото,и плащат ,по-ниска рента,на хората.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Глаго дигитализиран няма в Българският език.

12

Анонимен

преди 2 месеца

И да не забравите, че забраната на домашните стопанства/ферми е само конспиративна теория... точно като забраната за употреба на торове...

11

Анонимен

преди 2 месеца

То понеже е толкова хубаво, затова европейските фермери се скъсаха да протестират, но гаа.ня седи и си мисли, че него това не го бърка понеже е "далеч". Еми айде честито! Тази година без торове, а догодина директно "доброволно" закриване на фермите "в повече".

10

5555

преди 2 месеца

От последния протест на зърнарите починаха да ги наричат фермери, те не са . Тези са милионери, които извадиха трактори за милиони купени с субсидии с цел да шантажират Българите да ги направят по богати, позор

9

да

преди 2 месеца

страшни са! даже и без трактори и редосеялки по две реколти ще вадят!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Глууупости и шмекерия

7

Анонимен

преди 2 месеца

Шмeнти kaneли... Cлaвa Aлa-бaлe!

6

Някой си

преди 2 месеца

Ама вие какво си мислите примерно за един " арендатор", на хиляди декари земеделска земя? Ами възможно е! Минава есента лекарите ,на които е имало есенции ,царевица или слънчоглед с Дисковата Брана поне 2 пъти! После сее и не " тори", нито есента,нито пролетта и " жъне" лятото пшеницата,есента слънчогледа и царевицата! И добив Има и той не е никак " лош"!-:) Земята е толкова Пренаторена през годините,та една година без ъор,си е чисто пестене на " разходи"!-:) Който е бил земеделец знае!!!

5

Анонимен

преди 2 месеца

ГЛЕДАХ СИ ДОМАТИ В КОФА НА БАЛКОНА С ЕСТЕСТВЕНО КАЛИЕВО ТОРЕНЕ. СЛЕД КАТО ГИ ОБРАХ ГИ ДЪРЖАХ 6(ШЕСТ) МЕСЕЦА ПРИ СТАЙНИ УСЛОВИЯ БЕЗ НИКАКВИ ПОРАЖЕНИЯ (НАМАЛИХА ОБЕМА ОТ ОБЕЗВОДНЯВАНЕ ДО 10%, С ГЛАНЦОМА КОЖА И НЯМАХА НИКАКВО ВКИСВАНЕ ИЛИ МУХЪЛ, ЗА РАЗЛИКА ОТ МАГАЗИНСКИТЕ,КОИТО СЛЕД ТРЕТИЯТ ДЕН АБОРТИРАТ)... ХАЙДЕ ВЕЛИКИТЕ, ПОСТИГНЕТЕ ГО!!!

4

Анонимен

преди 2 месеца

вИЖДАН АГРЕСИЯ срещу потъпкването на свободното мислене. Вярно ли сайта е купен?

3

Мишо

преди 2 месеца

Каква нагла пропаганда! Какви добиви на турски домати и гръцки краставици ли? Нахалници вие по магазините не ходите ли, четете поне табелките!!!!!!! ***.