46

мдааа

преди 2 месеца

бай дончо тромпета е руска матрьошка и по стар кагебейски маниер *** ме прави заслон уж че не го иска за президент .Айде плитки кагеебейски номера само късъбаджак може да измисли такава плитка лъжа подобна на лъжите му за Украйна.Но светът не е КГБ да му ръкопляска на всяка глупост

45

Анонимен

преди 2 месеца

Изнудвач и убиец вървят в синхрон

44

Анонимен

преди 2 месеца

Натегната пружина винаги се къса :)

43

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмпизма и Путинизма са двете страни на една монета За Тръмп Сащ е голяма корпорация и той трябва да шеф За Путин русия е империя а той трябва да е император Байдън като опитен политик го разбира и дано успее да се пребори с двамата луди за власт

42

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Единия рекетьор, другия с деменция. Много ясно, че кремълския джудист ще предпочете да се разправя с деменцията, отколкото с рекетьора.

41

Анонимен

преди 2 месеца

В ЕС са много притеснени че Тръмп може да стане президент на сащ ,и няма да дава пачки на Украйна ,нас Ко ни касае Украйна ,те неса в НАТО или ЕС ,та толкова са притеснени ЕС от Путин и Тръмп, вероятно и войната че завърши ,която ЕС и САЩ до сега палят пожара с оръжие и пари

40

Анонимен

преди 2 месеца

Путин направи намек за друго-че Америка съвсем не се управлява от Байдън-дементния. Зад него стоят съвсем други хора. Докато Тръмп е непредсказуем. И аще едно доказателство, че само Путин е политик, който мисли независимо.

39

БАЙ 100ЯН

преди 2 месеца

Всеки иска зеленчук за съперник. Много ясно че ще избере Байдън. След още 1 мандат на Демократите, Америка ще е една фалирала *** а от Цар Долар и помен няма да има.Стискам палци на Демкратичтата партия и в частност Джо Байдън.Надявам се да победят оня който иска да прави Америка велика !

38

путьо късия

преди 2 месеца

не е способен на реални оценки

37

Анонимен

преди 2 месеца

"президентът се е представил по време на разпитите "като симпатичен, добронамерен, възрастен мъж с лоша памет"" - Направете му тест-проверка с въпроси "Как мучи кравата?" и "Какъв цвят е белият кон на Джордж Вашингтон?". Ако отговори, значи е топчик.

36

гледна точка

преди 2 месеца

А ве, този Тръмп наистина е пълен иdiot. В куххата му кратуна всичко му се вижда, че е в негова полза. Колкото и да е харесвам Путин, този път ще кажа, че е прав.

35

ама

преди 2 месеца

Каквото е казал Путин вярното е обратното

34

АнонимеН

преди 2 месеца

До Анонимен 42/ ТОЛКОВА СИ ГЛУПАВА ПУТИНИСТКА!!! ФАЛШИВИЯ ГЛУПОВАТ ПУТИНЕ Е ПОЛУ ОЛИГАФРЬОН ВЕРОЯТНО МНОГО ПО ГЛУПАВ ОТ И ТЕБЕ МЪ! ТАБЛОТО С ТЕКСТА ВИНАГИ Е ДО КАМЕРАТА НЕ СЕ ВИЖДА! ГЛУПАВА ГЛУПАВА ПРОКЛЕТА ПУТИНИСТКА АХ КАК ИСКАШ БАЙДЪН ДА БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ТА ДА ТИ ВЛЕЗЕ ЕДИН ГОЛЕМ УКРАИНСКИ ОТЗАД!

33

ВЪПРОС

преди 2 месеца

Путин раздвижи Хората за Байдън и Тръмп , като Жената на Нотариуса в България . Тоест - моето Мнение е - До сега Нотариуса е Управлявал Борисов , Петков и Нинова . Много Щети за България и Народа и .За Критиците - вижте Банско , Родопите - там Доган и ДПС Управляват - Пътища , Хотели , Къщи - всичко е по Закон .

32

Анонимен

преди 2 месеца

Путин има проблеми със слабия си тестостерон

31

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонимеН. Хем Путин бил фалшив, хем четял каквото му били написали (не видях да чете при двучасовото интервю), хем искаш да го съдиш в Хага. Определи се някак си! И как даваш определение, че бил глуповат, щом ти даже не знаеш добре правописа? Пиши с колкото може по-големи букви! Може и да ти повярва някой.

30

Анонимен

преди 2 месеца

До ЦРУ 40. Хич. Само малко.

29

ЦРУ

преди 2 месеца

Няма такъв вариант Расиушка да спечели

28

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 38 - Най-вероятно и финансово.

27

Анонимен

преди 2 месеца

До 36. Служебно задължени са да го вярват.