78

нетфликс, сър

преди 2 месеца

В момента подготвяли филм за Навални, за главната роля поканили афро :)))

77

Анонимен

преди 2 месеца

той си е бил гей това се е приемало нормално по това време имал си е официално приятел.

76

Д-р Иванов

преди 2 месеца

Чайковски, Ленин.....и др. русначета какви са? Само питам, заради еврогейовете.

75

Реалист

преди 2 месеца

САЩ нямат нито един гледаем филм за древността.

74

Макерестанеца,пердон

преди 2 месеца

Македолните етноси произлизат от изгърчените данайски племена.Те са един и същ народ чрез който бяха съюзник със османлийте и клаха Българи на воля 500г.През Византийско още 200г,през Ромското,пердон,Римската империя още 600г.

73

Грка е живял в

преди 2 месеца

Африканските савани в колиби от слама и *** и Египет ги гони за примитивните дейности с които са се занимавали и са били отвратени от вандалщината на ***.На вече, *** и канибализма вече ги изгонват от Африка и със саловете се отправят към Индия.Впоследствие и от там ги изгонват и нападат Европа с макереСТАНците,пердон,мънкеданайците,тяхните деца на изгърчените племена и на Балканите откриват сфинските деликатеси.

72

Това им е заложено

преди 2 месеца

В *** ген,когато за втори път ги изгонват от Индия с мекереСТАНците,нападат Европа и превземат Б-ят п-ов.Първия път ги изгонват от Египет.Това са варварски племена и нямат нищо общо с европейските ценности и православието им е на пред ЕС.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Аааааа не така. Макетата казаха,че си е техен. Гърците що се заяждат сега

70

Чакам филми за гей-

преди 2 месеца

българите като Левски, Ботев, Смирненски, Димитров, Константинов и мн. други! Добре дошли в Европа на gay-oвете, приятели gay-ове! Да живеят цветовете на дъгата педдаллчета! Влажни поздрави!

69

Анонимен

преди 2 месеца

Какво биете минуси? Да не е лъжа - Парцалев, Васил Найденов и др. родни певци и артисти. Оскар Уайлд, Байрон (който е бил крайно съмнителен) и пр. За Александър исторически се знае за любовника му и не е нито лъжа, нито измислица. Това че го броят за най-великия пълководец не изключва факта, че е имал гейски наклонности, неема идеални. Така че гърците да не ми се правят на ощипани, знаем за приказката дето измислили секса.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Абе тия от Netflix изкараха Клеопатра черна, че няма да изкарат Александър мека китка. Подмяна на историята, подмяна на генофонда с тия милиони *** в Европа, подмяна на културни ценности. Това идва от щатите. А кажете мерси сега.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Па че той си е бил гей. Тука няма нещо измислено. Много мъже, къде явно, къде скрито, са били обратни от хилядолетия. И при жените има лесбийство, но истинските лесбийки са малко. Мъжете обаче са се изпеееерастявали на воля, пък и реват срещу собственото си изпреееерастяване. Джендърите дразнят, щото сега ни ги навират от люлката, ама обратняци винаги е имало - и писатели, и артисти, и какви ли не.

66

Анонимен

преди 2 месеца

И как си представяте един добър любовник със самочувствие на мъж, да е пионкА на Бойко Борисов? А Плевнелиев беше такъв.

65

Минуващ

преди 2 месеца

На всички разочаровани от холивудските продукции им препоръчват да си пуснат някой торент с героичен филм на Мосфилм този петък към 21:00 да са точни.

64

Сата НАТО

преди 2 месеца

Росен Плевнелиев кремълска под.лого е създал общо 4 деца и е имал 3 съпруги ----///------ Няма начин да си нормален и два пъти да не уцелваш с жена, та на третия да се ожениш за такава, която може да ти бъде дъщеря. Нормалните мъже, не се женят за жени, с които им е съмнително добре, за да се разведат след това. И как си представяте един Дъстин Хофман, който само се цупи и нарежда с назидателен тон, да е добър любовник?

63

Анонимен

преди 2 месеца

древните гърци са открили секса, а римляните са включили в него и жените - некъде съм го чел. ... и ...в древна елада жените са създавали потомството, а секса и бил само за мъже ..

62

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 55 - тва е теза на сексолог,

61

Анонимен

преди 2 месеца

Тия легализират гееей браковете, сега пък им проблем, че във филм Ал. Македонски бил гееей. Като се сетя как преиначават един соц, дето е бил съвсем наскоро, само мога да си представям как се преиначава далечната история. Според на кого как му пасва. И стига писахте глупости за Плевналиев, никакъв гееей не е бил. Може да не струва в други отношения, но то е различно.

60

Сата НАТО

преди 2 месеца

Росен Плевнелиев кремълска под.лого е създал общо 4 деца и е имал 3 съпруги ----///------ Ако беше нормален, щеше да има една съпруга. Освен това е бил комсомолски активист, а там сички беха латентни хомосексуализди.

59

До 55

преди 2 месеца

На тези тежки и продължителни походи приятелю не са били само войните, а и техните жени, деца, роби и т.н. - конкретно при походите на Александър това е доста подробно описано. Не случайно и Александър основава много изцяло елинистични градове по време на походите си. Да не говорим, че от победените империи, царства и народи е била взимана солидна плячка, в това число жени.