202

Анонимен

преди 2 месеца

Агент "Ивайло" от Първо главно на ДС. И потомък на стар комунистически род. Айде, чао...по живо, по здраво....!

201

Ист ....

преди 2 месеца

Докато гледаме към Украйна, какво ли се случва зад нас???? Забележете как Хусите и корабите изведнъж изчезнаха от всички ама всички медий???? Защо така???? Странно как ни манипулират нали!!!? Демокрация????

200

Анонимен

преди 2 месеца

баба Ванга е казала - Авдеевка ке падне! И не ми разказвайте какво малко градче е. Поинтересувайте се за какви защитни инженерни съоръжения става въпрос. Едва ли има аналог по света.

199

Даниел

преди 2 месеца

Не милиарди а билиарди да изсипва,с Украйна скоро ще бъде свършено.Фашизма винаги е победен.И този нацистки режим в Украйна,ще си отиде,но жалко за обикновените украинци.

198

Коментатор

преди 2 месеца

До АнонименТи направо да ставаш професор по МИО и да четеш лекции.

197

нолан

преди 2 месеца

А 100% от труповете остават в Окрайна. Просто бизнес ;)

196

check_brains

преди 2 месеца

MR. Z Айде сега замести "украйнците" с "руснаците", махни "сащ" и виж какво се променя в изречението?

195

K0rnELa

преди 2 месеца

До Анонимен 195САЩ са лошите. А добрите Русначета, дето денацифицират, те всъщност са някаква странна алтруистична нация, които всъщност са се загрижили за американците и тяхното благоденствие. А всъщност защо Русия напада Украйна? Какъв е основният мотив? Да запази населението на Украйна от режима в Киев? Ако е така, то това население, което изтрепаха, броят ли го за спасено?

194

Mr. Z

преди 2 месеца

Като са *** украйнците да си дават живота за сащ и за президента им марионетка ...

193

Анонимен

преди 2 месеца

Най лицемерни са САЩ и винаги те имат пръст във войните за да печелят пари от смъртта на хората. Винаги войните са далеч от тях и те само насъскват. Ако бяха толкова демократични и миролюбиви щяха още на първата седмица да призовават за мир, а не за санкции и въоръжаване. Празните им приказки хващат дикиш само при глупците. Господ няма да им прости това.

192

Анонимен

преди 2 месеца

И българите им плащат на КраварскитеТерористи с помоща на ТагаРев психопата .

191

Анонимен

преди 2 месеца

3-та щурмова бригада на украинците, пратиха я преди 2-3 дни да спаси дълбоките бункери и защитни линии от 8 години строени с НАТО инженери, писаха че се отбраняват на 360 градуса. Да не падне този бетонен укрепен район, се чудя. Или касиерката в лидл ме излъга.

190

Дааа

преди 2 месеца

Така помага САЩ. Взима едни пари от всички наивници и ги дава на собственото си задкулисие, наречено ВПК.

189

от ЮАР

преди 2 месеца

До Анонимен-177- България нищо не подарява. Оръжията и мунициите за Украина ги плащат Британия и Америка и може би ЕС. А страните, в които се разработват нови системи и технологии за въоръжение са на печалба в дългосрочен план, защото държавата покрива направените разходи само от ДДС върху стоките, в които са вложени военни патенти. А тези патенти участват в изделия като телефони, софтуери, комуникационни и контрол системи, нови материали и технологии.

188

Анонимен

преди 2 месеца

Най-голямата тъпотия, която съм чел. Всяка война се финансира с едно нещо...печатницата за $. Тоест, дълг. Инфлация. Това е все едно да кажеш, напечатахме нови $, и американците станаха по-богати. Номинално, да. Но така ли ще е след войната? Ами не. Всички ще обеднеят във времето.

187

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците измислиха пак нов термин - в Авдеевка "отстъпвали на по-изгодни позиции", васи цирка.

186

Анонимен

преди 2 месеца

Пари за животи и животи за пари. Подпомагане за криза и криза за подпомагане.Силата на аргументите и аргументите на силата.

185

Анонимен

преди 2 месеца

да ви го обясни простичко батко ви - ФАЩ изсипва дългове на Украйна! В началото мислехте, че са помощи ли?!

184

Христо Христов

преди 2 месеца

До Да допълня... "И нашите три военни завода работят на макс , на три смени и държавата печели." - мухахаха... гебрев и манолев ли са държавата бе про'с'так?

183

ха-ха-ха

преди 2 месеца

До Да допълня...Аз пък съм преподавател в Медицинска Академия ,с немски ,руски и китайски.Твоята диагноза е ясна:тежка форма на деменция.Не е страшно ,от същата болест боледува и байДън ,повелитела на евроробите.