79

@

преди 2 месеца

Тоя е толкова изкукал, че просто няма на къде повече. Чудно кой *** го кани някъде да си говори глупостите.

78

PS

преди 2 месеца

ДесеткИ хиляди километри. Извинявам се

77

Анонимен

преди 2 месеца

Англия (ВБр отдавна не съществува) е на десетку хил.км от нас, а ние сме под носа на Турция. Природният газ и вече бензина и дизеловото гориво купуваме от Турция, турски са и находищата на нефт в Черно море, така че от България,както е тръгнало, ще остане само знамето и надписът на латиница Bulgaristan. За Русия вече не представляваме интерес, а Турция като привърши рудните залежи в Родопите ще ни захвърли. За какво сме й - едно разнебитено, завистливо и продажно племе.

76

Паню Баирски

преди 2 месеца

Чуков е жалък недоубит комунист и не става за нищо!

75

Анонимен

преди 2 месеца

До 73. Нв е нужно да имаш постижения за да имаш влияние. А сериалчетата си вършат работата, както и Холивудската боза.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Я сега да сумираме какво издрънча тая пробита копейка, т.н."Професор": Путин иска мир, обаче няма с кого да го преговори /Байдън и европейските лидери не стават/, Украйна ще бъде превзета, но пък - никоя друга държава, щото рускините раждат по 1,5 деца, някоя европейска държава "ще изгори", англичаните ще ни скарат с турците, а Вучич дето ни беше до сега "първи приятел" вече не е! Все едно четох емисия на Руското радио!

73

НАТО ВЪТРЕ

преди 2 месеца

Тоя евтин толуп,лапащ копейки.Що не си гледа Арабистиката където е експерт?А излиза със най долнокачествената руска дезинформация да бълва наляво надясно?

72

Нищо ново

преди 2 месеца

При толкова европродажници сред нашите политици всякакви влияния може да има.

71

Руски лизач

преди 2 месеца

На този нито едно "предвиждане" не му се е случило...

70

Анонимен

преди 2 месеца

Какво турско влияние? Тия изобщо не ги бива в меката сила , защото културата им е отвратителна и варварска за свеснтните хора. Това че са накарали бабите да им гледат бозавите сериялчета, не е никакво постижение.

69

Бай Кор

преди 2 месеца

Абе един приятел пита, това същия Камерън ли е дето показваха с ген. Пауърс едно флаконче с бел прашец и заради него съсипаха Ирак...пък после се оказа, че се е заблудил, ама стореното, сторено и Ирак го нема вече. Май се извиняваше после....та приятеля пита де ? Ако е този същия, не му вервайте въобще !

68

Стефан

преди 2 месеца

С цялото ми уважение към вас грешите. Няма да се сблъска а ще усили турското. Така върви от Кримската война насам. Ингилизи и турци срещу руснаци. А наши предатели като Борисов ходят на частно посещение при Ердоган и се снимат за спомен под знамената му. Забравихте ли? Нищо, сега Путин лично отива при Ердоган да се договарят. С много газ, нефт и атоми ще го купува аман заман да не отваря проливите за нато корабите. За това е войната а не за хохлите. А Ердоган суса от две места. Сега копае канал

67

Христо Христов

преди 2 месеца

Жалко, че бабите на британските фенове не са си играли с играчките-бомби, които RAF е пускала над Западна България!

66

Анонимен

преди 2 месеца

Ама какъв е чукът - гумен или метален.

65

Бобо Чука

преди 2 месеца

Гледали ли сге рекламата на Евронюз Бъргария някакви драматични събития от цял свят и Данат плебейското редено хоро и накрая един сърдит папуас паднах от смях.

64

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Тоя, като му е толкова смешно за 54-те потенциално нападнати от русия държави, що не се цапардоса с фамилията си по манерката, бе?! 'баси!...

63

Анонимен

преди 2 месеца

До 70. Видели са го от украинците. Те нали си имат списък, дори и Тъкър Карлсон го сложиха там.

62

Дилеми

преди 2 месеца

Събужда се баба Пена сутринта, прозява се и започва да се чуди какво точно да приготви за обяд, стек а`л`англе или цариградски кюфтенца? После решава да си сготви боб по нашенски. И докато го вари, мърмори "Дали пък утре няма да готвя борш по руски?"

61

Мдаа

преди 2 месеца

Едно е ясно, русофилски клетки в България се готвят да анексират Българска територия.Това стана ясно и подготовката за противодействие в Литва, Латвия и Естония е вече факт. Само нашите полезни иди__ си мислят че Кремъл им мисли доброто !

60

Анонимен

преди 2 месеца

Великото естонско разузнаване допуска конфликт между отан и Русия след 10 години.