30

гьотегьоте

преди 2 месеца

Вервайте му на тоа, он отдавна ни тества със саламите-никой не се е върнал от отвъдното да се оплаче!

29

Asassin

преди 2 месеца

"Никой не е отровен от нови геномни техники"....Това е бавно действаща отрова, с неясни изменения на човешкия оргонизъм...Лицето от снимката и поддръжниците му, да ядат само такива продукти, в рамките на една година и после да докладват, след обстойно изследване на ДНК-то им, какви са резултатите...

28

Ясно ще си

преди 2 месеца

произвеждаме храна това е ясно докато не ни отнемете и този ресурс наречен земя.

27

Ами, как ?

преди 2 месеца

Разбира се, че са полезни. Ракът е най- големият приятел на икономиката. Медицината е толкова напреднала, че те държат жив, докато не свършиш парите. Вкарваш всичките си спестявания в стопанският оборот и дори загробваш децата си със заеми, за да са работни, кротки и послушни след това. На другият полюс е най- големият враг на икономиката - велосипедистът.

26

Истината

преди 2 месеца

Поне формално нашият глас е еквивалентен на този на Германия и Полша! Министърът да се образова или да си ходи!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Кой не яде гмо е анти евроатлантик.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Вътев от тия геномни техники гробищата,в Хрищени в Стара Загора бяха преместени защото се напълниха за 30 години демокрация се утроиха

23

Анонимен

преди 2 месеца

Киро Салама е п.рост борец - ко разбира от ГМО :)))

22

Емигрант

преди 2 месеца

Айде стига с това ГМО в тази кошара за овце България бе, преди време самолетите ви тровеха с "белите чертички" след тях в небето,украинското зърно било заразено,вносът на месо бил от 20 годишно замразено,второстепенни ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ са ви внасяли,зелената енергия ви пречи и т.н.,КОЛКО УМРЯХА ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ИЗМИШЛЬОТИНИ БЕ ЗАРАЗЕНИ ОТ БЕДНОТИЯ ЧАЛГАРИ ? На вас целият свят ви е крив,вие сте единствените СВЕТЦИ БОЖИ ? Политиците които сами си ибирате и те ви пречат, кое не ви пречи бе "уници"

21

Не

преди 2 месеца

Проблемите идват с натрупване и не е изгодно на фирмите произвеждащи ГМО да пишат за тях . Не е същото да ядеш ГМО домат с твърда *** и безвкусен , както и ГМО ягоди . Хората чувствителни на глутен се увеличиха многократно- преди дори не знаехме какво е глутен . Хората умират тихо .а керванът си върви!

20

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 19 - И колко "многознайковци", решили, че като плюят по руската дезинформация, ще минат за знаещи.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Няма отровени, но има бум на злокачествени заболявания предимно при младите хора. Некачествената храна влияе най- вече на малкит3 деца. Като се прибавят и пластмасовите опаковки, на храната, картинката става съвсем печална. Епигенетиката си казва дума.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Новите геномни технологии не са ГМО. Боже колко елементарни хора има, които кълват на руска дезинформация.

17

bl

преди 2 месеца

"Министърът на земеделието подчерта, че няма нито един факт, че някой е отровен или се е разболял от продукти от нови геномни техники. " Евтина пропаганда от пуяк, който ни мисли за ***.Липсата на доказателство за вреда не е същото като доказателство за липса на вреда.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Професоре,кокошката откъде снася -, отпред или отзад?

15

Христо

преди 2 месеца

Тоя не случайно му искат оставката,министър на земеделието да дрънка глупости не е малка работа.Вече за тия горе ние не сме хора а просто някакви цифри.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Toва министерство да го дадат на ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 2 месеца

И що е решил, че гмо соята е много полезна? Да попрочете, има достатъчно написано по въпроса. Те хората и от кренвиршите по 3 лева/кг не умират (поне не веднага), ама Вътев има претенции да използва качествено месо в колбасите си и цените им са доста нагоре. Правел неща, дето можем да ги дадем и на децата си. Дали ще си храни внуците с ГМО, щот нямало доказателства да се умира от него?

12

Анонимен

преди 2 месеца

Долу фашист мръсен! Стига аржентинско месо в блгарски кренвирш!

11

Лукчо

преди 2 месеца

Намерих в хладилника СК,който е на пет градуса домат отпреди две месеца във вида,в който го купих.Знам,че няма да ме отрови ,но и няма да има познатия ми вкус.Един домат не е ли омекнал след третия ден му е махнат ГЕНА за гниене.Зелето и него изхвърлих.Преди за десет дни беше готово за готвене,сега след 4,месеца твърдо и без сок.Без ген за гниене каква ферментация да очаквам Трайни били Трайни,но без приятен вкус.