11

аз

преди 3 месеца

Ще има ли кадри са европейски заплати за тази болница. Щото ако няма,ще стои празна

10

Шопендар

преди 3 месеца

Ха,ха ха ха ....,тия управници колко палати направиха с народни пари,а за детска болница все не стигат,епа как че стигнат

9

Казума

преди 3 месеца

Малеее що държавни пари ще се усвоят тука направо ....

8

Анонимен

преди 3 месеца

Тия неграмотни дали изобщо са чували, че имаме детска болница. Напр. СБАЛ "Проф. Иван Митев". И дали са наясно, че поради некадърното им управление от вече 15 години Клиниката по детска клинична хематология и онкология издъхва? Но не, трябват още пари да се прави нещо ново, да се опапат и те, вместо да се развива наличното вече.

7

Алооо лилипутки

преди 3 месеца

Какви детски градини с обяви по сайтове за компаньнонки, провали се МВР във всички звена! Снимаме и отиваме в Германия да сменяме властта!

6

мак

преди 3 месеца

ангелов като министър, герб като управляващ 3 мандата, какво направиха по въпроса? Една голяма кръгла 0. Защо крият денков и не му дават да обясни за самолети с мигранти. Такава наглост няма никъде по света. И все едно са ги избрали началниците от ес, а не българите.

5

към 1

преди 3 месеца

а после и ще бъдат лекари, сестри и санитари в тази болница!

4

Анонимен

преди 3 месеца

И това като блоковете за АЕЦ-а. Строителството, на които отнема години, 8-10 примерно. Но тия умуват вече 30 години къде и кой да строи. Резултатът е ясен, няма изградени нови мощности, а живота на старите е към края си. За тази детска болница умуват повече години отколкото е необходимо , за да се построи. Българска работа.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Има готова децка болница още от бай Тошо - само да я довършват :)))

2

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ше плаща нови милиони и милиарди :)))

1

Анонимен

преди 3 месеца

Прочетох заглавието и си помислих че лично депутатите ще ходят да строят..